Nu te bestellen: dé nieuwe Volkswagen Touareg

nieuws

02 augustus 2023

De nieuwe Volkswagen Touareg eHybrid is een combinatie van kracht, comfort en duurzaamheid. Met zijn plug-in hybride biedt deze SUV niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een milieuvriendelijke rijervaring. Lees snel verder en laat je inspireren door de opvallende kenmerken van de Touareg of bekijk direct alle beschikbare modellen.

Dit is dé nieuwe Touareg

De nieuwe Touareg eHybrid stelt een nieuwe norm in het SUV-segment en brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Met Volkswagen's absolute topmodel ben je klaar voor nieuwe wegen en avonturen. Kom kennismaken in onze vestigingen in Heerenveen, Drachten, Sneek of Buitenpost of plan een proefrit bij je thuis of op locatie.

Of je nu een paardentrailer, een grote caravan of een boot wilt trekken, de Touareg eHybrid kan het aan! Met een indrukwekkend trekgewicht van 3.500 kg is deze SUV de perfecte metgezel voor avontuurlijke reizen en outdoor-activiteiten.

Als topmodel binnen de Volkswagen-range beschikt de Touareg eHybrid uiteraard over de nieuwste en meest geavanceerde assistentiesystemen. Denk aan de dakbeladingssensor, Travel Assist voor gedeeltelijk geautomatiseerd rijden, Park Assist Plus om op afstand in- of uit te parkeren, Trailer Assist voor het manoeuvreren met een aanhanger, en Night Vision voor betere zichtbaarheid van personen en dieren in het donker.

De Touareg eHybrid is leverbaar in twee uitvoeringen: de Elegance met 280 kW/381 pk en de sportieve R met 340 kW/462 pk. Beide modellen hebben een plug-in hybride aandrijflijn en een achttraps automatische transmissie. Hierdoor is de Touareg niet alleen krachtig, maar ook zeer efficiënt en milieubewust.

De nieuwe Volkswagen Touareg eHybrid is het toppunt van kracht, comfort en luxe. Met zijn plug-in hybridetechnologie en indrukwekkende prestaties is hij klaar voor elk avontuur.

Web Ready PNG TG2378

Alles in één oogopslag met het digitale interieur

Het interieur van de nieuwe Touareg is een toonbeeld van luxe en comfort. Het digitale instrumentenpaneel en het infotainmentsysteem van formaat bieden alles wat je nodig hebt in één oogopslag. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kun je niet alleen de weg perfect in de gaten houden, maar ook moeiteloos je telefoontjes aannemen en je muziekbibliotheek beheren. Discover Premium is te bedienen met touch, gebaren of je stem - jij bepaalt hoe je het gebruikt.


Scherp in het donker met Matrix HD verlichting

De nieuwe Touareg is uitgerust met Matrix HD verlichting, wat zorgt voor beter zicht in het donker en meer veiligheid op de weg. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 19.200 aparte LED's die nieuwe functies mogelijk maken, zoals oriëntatieverlichting voor wegwerkzaamheden, verkeersbordverlichting voor betere leesbaarheid, en waarschuwingsverlichting die fietsers en andere objecten extra verlicht. De koplampverlichting van de Touareg eHybrid is jouw gids in het donker.

Web Ready PNG Touareg R Ehybrid TGR2470

Volkswagen nieuws

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.

15 februari 2024

volkswagen T-Cross

Met trots presenteren we de volledig vernieuwde Volkswagen T-Cross. De kleinste SUV van Volkswagen. Vanaf nu in de showroom.

De ID. Buzz was in 2023 de bestverkochte elektrisch aangedreven bestelwagen van Nederland. In zijn eerste volledige verkoopjaar namen het MKB en grote bedrijven in totaal bijna 1.400 exemplaren in gebruik. Lees hier wat de ID. Buzz zo succesvol maakt!

Interesse in de Volkswagen Touareg?

Om je belangstelling kenbaar te maken kun je je gegevens hier achter laten. We informeren je graag over het laatste nieuws.