Wagenpark Lippe Wonen vernieuwd

nieuws

14 november 2019

Donderdag 14 november 2019 werd het wagenpark van woonstoffeerder Lippe Wonen vernieuwd met 14 nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens. De door Van den Brug geleverde auto’s werden afgeleverd aan Aldert Lap, algemeen directeur bij Lippe Wonen.

Sinds de oprichting van Lippe Wonen gaat het bedrijf vooruit met Volkswagen. De keuze voor Van den Brug als leverancier van de bedrijfswagens was snel gemaakt door de langdurige samenwerking.

Met een vernieuwd wagenpark, bestaande uit 2 Caddy’s, 4 Transporters en 8 Crafters is Lippe Wonen klaar voor de toekomst.  “Wij zijn heel blij met de vernieuwing van ons wagenpark”, aldus Aldert Lap, algemeen directeur van Lippe Wonen. “Naast het bedrijfseconomische aspect dat ze bieden zijn we ook blij met de jarenlange samenwerking met Van den Brug en Friesland Lease”. 

Partners in mobiliteitsgemak

Vandaag de dag gaat zakelijke mobiliteit verder dan de keuze voor één passende oplossing. Van den Brug zakelijk is voor ondernemers het aanspreekpunt en de sparringpartner wanneer het gaat om mobiliteit. Ontdek de mobiliteitsoplossingen.

Een begrip in woonstoffering

Met het motto “Uw wensen ons advies” en een rijke bedrijfshistorie is Lippe Wonen een begrip in de woonstoffering. Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is onder andere leverancier van tapijten, vloerbedekking, parket, laminaat en meer. 

Overzichtfoto Lippe Wonen Transparant