De vernieuwde Škoda Superb 2020

nieuws

16 september 2019

Meer dan drie jaar na de introductie krijgt de Škoda Superb een grote facelift. De Hatchback en Combi hebben een makeover gekregen en ook op technologisch gebied zet de Superb de volgende stap. Zo is de nieuwe Superb leverbaar met LED Matrix-koplampen en nieuwe assistentiesystemen. Daarnaast is er een nieuwe telg in de familie: de Superb iV plug-in hybride.

Superb FL Transport 2 (1)

NIEUW: De Škoda Superb iV

De nieuwste telg in de familie: de Superb iV: de eerste plug-in hybride van het Škoda. De Combinatie van een 1.4 TSI en een elektromotor is goed voor een systeemvermogen van 160 kW/218 pk. De lithium-ion accu maakt een elektrische actieradius van 55 km mogelijk – de totale actieradius bedraagt 850 kilometer. De prijzen en verdere exacte specificaties volgen nog.

  • De eerste plug-in hybride van Škoda
  • Elektrische actieradius van 55 kilometer. Totale actieradius met verbrandingsmotor is 850 kilometer
  • 1.4 TSI benzinemotor (115 kW/156 pk) die is gekoppeld aan een zestraps DSG-transmissie.
  • Laadruimte tot 1.920 liter
  • Nieuwste digitale technologie, altijd connected

De vernieuwde Superb Combi

Luxe, comfort en ruimte worden naar een hoger niveau getild met de nieuwe Superb Combi. Beleef zowel zakelijk als privé ruimtelijk rijden door de zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen.

Web Ready JPG Skoda Superb Combi M53 Hero Fl (Large)
Web Ready JPG Skoda Superb M53 Hero Fl (Large)

De nieuwe Superb HATCHBACK

De vernieuwde Superb HATCHBACK is de perfecte Combinatie van stijl en comfort door de stijlvolle belijning van de auto en de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Zakelijk rijden wordt naar een nieuw niveau getild.