SEBA subsidie weer beschikbaar

nieuws

18 april 2024

De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) gaat op dinsdag 23 april 2024 om 07:00 weer open. Met deze subsidie profiteer je van € 5.000,- extra voordeel bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen. Er is door de overheid een budget van € 30 miljoen beschikbaar gesteld en 2024 is het laatste jaar om van de SEBA te profiteren, dus wees er snel bij als je nog gebruik wilt maken van deze subsidie.

Heb je vragen over de SEBA regeling of ben je benieuwd hoe je dit het best voor jouw bedrijf in kunt zetten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms.

De best verkochte elektrische bedrijfswagen van 2023

Je kunt de SEBA subsidie inzetten voor de ID. Buzz Cargo, de best verkochte bedrijfswagen van 2023. De SEBA maakt de overstap naar de ID.Buzz Cargo - met zijn ongeëvenaarde actieradius van 422 km - nog aantrekkelijker! Daarnaast profiteer je op geselecteerde voorraadmodellen van dubbel voordeel, waardoor je totale voordeel op een nieuwe ID. Buzz Cargo uit voorraad oploopt tot wel € 10.000,-

id buzz cargo

Interesse in de ID. Buzz?

Wil je ook zo'n iconische elektrische bus? Bekijk dan onze voorraad of laat je gegevens achter via het formulier. 

VW Bedrijfswagens nieuws

De SEBA regeling gaat op dinsdag 23 april 2024 weer open. Hiermee profiteer je van € 5.000,- extra voordeel bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

De ID. Buzz was in 2023 de bestverkochte elektrisch aangedreven bestelwagen van Nederland. In zijn eerste volledige verkoopjaar namen het MKB en grote bedrijven in totaal bijna 1.400 exemplaren in gebruik. Lees hier wat de ID. Buzz zo succesvol maakt!