De vernieuwde Škoda Kodiaq is vanaf nu bestelbaar

nieuws

09 juni 2021

Het is amper twee maanden geleden dat we kennismaakten met de vernieuwde Škoda Kodiaq. De toch al stoere Kodiaq heeft een vernieuwd front met een grotere grille die ook nog eens rechter staat door de verlengde motorkap.

Ook de verlichting is onder handen genomen en heeft nu een volwassener voorkomen door smallere verlichting. Door de mistlampen los te koppelen van de verlichting ontstaat een "four-eye-design". Standaard wordt de Kodiaq uitgerust met ledverlichting.

De vernieuwde Kodiaq is nu te bestellen als Business Edition, Business Edition Plus en Sportline Business met een 1.5 TSI DSG automaat of 1.5 TSI handgeschakeld. Naar verwachting staat de vernieuwde Kodiaq in juli in de showroom. 

Meer weten of bestellen? Neem contact op met Van den Brug Heerenveen.

Neem contact met ons op

Niet staren

Ook de achterzijde van de Kodiaq is onder handen genomen met o.a. een dakspoiler. Hierdoor oogt de Kodiaq langer en breder. 

Ook de achterlichten zijn, net als de koplampen, smaller geworden. Het hoekige design gaat perfect op in het gehele design van de Kodiaq.

Alle ruimte

De Kodiaq is bekend vanwege zijn ruimte. Leverbaar als 7-zitter is deze krachtige SUV ideaal als gezinsauto. Dat betekent niet alleen ruimte, maar ook comfort. Het interieur wordt afgewerkt met contrasterende stiksels en kan optioneel verkregen worden met ergonomische stoelen met ventilatie en eventuele massagefunctie. Dan moet je wel ontspannen aankomen op de plaats van bestemming.

Tenslotte is de Škoda voorzien van een digitale update. Zo kan gekozen worden voor een touchscreen tot 9.2 inch voor het infotainmentsysteem en kan ook gekozen worden voor een 10.15 inch virtueel instrumentenpaneel. Daarbij kan de bestuurder natuurlijk zelf kiezen welke informatie wordt getoond. 

Meer informatie Škoda Kodiaq

Skoda Kodiaq BACK