Volkswagen onthult de gloednieuwe Tiguan

nieuws

19 september 2023

Bij Van den Brug zijn we verheugd om de nieuwste aanwinst van Volkswagen te introduceren: de compleet vernieuwde Tiguan. Deze SUV, een van de meest succesvolle modellen van Volkswagen sinds zijn debuut in 2007, zit vol met innovaties en modern design. We zijn ervan overtuigd dat jij met deze nieuwe generatie nog meer rijplezier zult beleven! Vanaf 2024 kun je dit icoon vol innovaties zelf ervaren in onze showroom.

Toonaangevende technologie & design

Als bestuurder van de Tiguan geniet jij van vooruitstrevende technologieën in een oogstrelend ontwerp. Met de nieuwe plug-in hybride aandrijving kun je rekenen op een indrukwekkend elektrisch bereik van zo'n 100 kilometer.

Een verfijnd interieur

Stap in en ontdek het vernieuwde interieur. Het overzichtelijke Digitale Cockpit, geavanceerd infotainmentscherm en innovatieve rijervaringsschakelaar maken elke rit nog aangenamer.

Ongeëvenaard comfort & prestatie

De Tiguan, uitgerust met het adaptieve onderstelregelsysteem DCC Pro, zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en dynamiek. Zo ervaar jij elke keer weer een premium rijgevoel.

Verlichting & assistentie

De Tiguan is voor het eerst uitgerust met de IQ.LIGHT HD matrix-koplampen. Samen met andere geavanceerde assistentiesystemen garandeert dit comfort en veiligheid op de weg.

Nog meer ruimte

De nieuwe Tiguan biedt meer bagageruimte, ideaal voor zowel je dagelijkse bezigheden als voor avontuurlijke uitjes.

Interesse in de volledig vernieuwde Tiguan?

Vanaf het eerste kwartaal van 2024 staat deze prachtige SUV voor jou klaar in onze showroom.

Wil je nu al meer weten over dit model? Laat dan je gegevens achter. We informeren je graag over het laatste nieuws.

Volkswagen nieuws

De SEBA regeling gaat op dinsdag 23 april 2024 weer open. Hiermee profiteer je van € 5.000,- extra voordeel bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.