De nieuwe Škoda VISION 7S

nieuws

29 augustus 2022

Het is dan nu echt zover: de nieuwe Škoda VISION 7S is onthuld! 
Al eerder deze zomer werden de interieur en exterieur schetsen gepresenteerd door Škoda. Op 30 augustus was dan eindelijk de officiële wereldpremière.

Lees hier alles over de Vision 7S en neem een kijkje in de virtuele omgeving waar de auto staat gepresenteerd. 

De nieuwe Škoda Vision 7S is een auto met een krachtige uitstraling. De eerder gepresenteerde interieur en exterieur schetsen waren nog maar een tipje van de sluier. Toch kon je al veel karakteristieke details ontdekken. We nemen je kort mee in een aantal opvallende details:

Zowel in het interieur als in het exterieur is er gedacht aan passende verlichting. De zevenzitter heeft opvallend front en T-vormige koplamp units en binnenin sfeerverlichting, passend voor ieder moment. Ook is het een auto waar alles is gericht op ruimte en comfortabel vervoer. Zo is er maximaal ruimte voor zeven inzittenden, verdeeld over drie zitrijen. Daarnaast zorgt het symmetrisch ontworpen interieur ervoor dat passagiers een gevoel van veiligheid ervaren. 

Neem een virtueel kijkje bij de onthulling

Op 30 augustus om 19 uur is de VISION 7S onthuld! Heb je het gemist? geen paniek! Klik op de onderstaande link 

Via de onderstaande video loop je rond op de onthulling. Neem een kijkje bij de ontwerptafel of neem plaats in de Škoda bioscoop. Ontdek alles over de Škoda VISION 7S  in de virtuele omgeving hieronder!

Alle details van de Škoda VISION 7S

 

Ben je uitgekeken in de virtuele omgeving?
Dan hebben we hier nog een aanvullende detailfoto's. 

Zie jij jezelf al wegrijden in de nieuwe VISION 7S?

 

 

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar het nieuws van Van den Brug? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.