Ruitschade, Van den Brug helpt je verder

Van den Brug ruitreparatie

Ruitreparatie is vervelend, zeker als je er te lang mee blijft rijden. Voorkom ergere schade en laat daarom je ruit snel repareren bij Van den Brug.

Afhankelijk van jouw verzekering is ruitreparatie in veel gevallen zelf gratis*. Of je krijgt korting bij ruitververvanging*. 

Voor ruitreparatie kun je op alle vestigingen terecht.

Plan een afspraak

Van sterreparatie tot ruitvervanging

In de werkplaats wordt eerst beoordeeld of de schade aan de autoruit gerepareerd kan worden. Dit heeft uiteraard de voorkeur boven het vervangen van de ruit. De reparatie van de autoruit is in veel gevallen kosteloos. Is de schade niet meer te herstellen dan moet de autoruit worden vervangen.

Voor het herstellen van je ruitreparatie kun je terecht op onze vestiging in Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Voordelige ruitreparatie of -vervanging

Mocht sterreparatie niet meer baten voor jouw autoruit, dan zorgen wij er voor dat de autoruit van je Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA door een speciaal hiervoor opgeleide monteur wordt uitgevoerd. Hierbij gebruiken we een merkorginele ruit voor optimale pasvorm en behoud van alle geldende garanties op je auto.
LET OP! Reparatie bij een niet-dealer kan leiden tot het verlies van de garantie op je auto.

Je kunt dus erop vertrouwen dat de reparatie vakkundig uitgevoerd wordt, waarna je weer veilig en vertrouwd op weg gaat. 

Plan een afspraak voor ruitreparatie

;