Upgrade voor de Volkswagen T-Roc

nieuws

17 november 2021

De Volkswagen T-Roc is één van de meest populaire modellen van dit moment. De afgelopen vier jaar zijn er al meer dan een miljoen van verkocht. De eerste generatie T-Roc heeft nu een opvolger gekregen en dat blijkt meer dan alleen een facelift.

Vernieuwd design

De nieuwe T-Roc gaat mee in alle moderne ontwikkelingen. Dat betekent dat hij standaard wordt afgeleverd met LED-verlichting en een digitaal cockpit met de nieuwste infotainmentsystemen waarmee je eenvoudig je telefoon kunt koppelen om bijvoorbeeld je favoriete muziek te streamen.

Naast de nieuwe vormen heeft de T-Roc nieuwe kleuren, andere velgdesigns en is het interieur voorzien van mooie zachte materialen en touch sliders in plaats van knopjes. Als je goed kijkt zie je in een herkenbaar design een totaal vernieuwde auto.

Met alle veranderingen is deze compacte SUV een genot om te zien, maar minstens zo fijn om in te rijden.

T Roc Voorkant
T Roc Voorkant 4Motion

Veiligheid voorop

Net als de Volkswagen Polo en de nieuwe Volkswagen Taigo is ook de T-Roc voorzien van een aantal mooie assistentiesystemen om de veiligheid verder te verhogen.

Zo kan de auto worden voorzien van IQ.DRIVE Travel Assist. Dit systeem maakt autonoom rijden level 2 mogelijk. Hiermee kan sturen, remmen en gasgeven in bepaalde situaties automatisch worden geregeld.

De auto blijft met deze systemen keurig tussen de wegmarkeringen rijden en de auto herkent verkeerstekens, rotondes of bochten waarbij hij zijn snelheid aanpast.

Van 0 - open in 9 seconden

De T-Roc is ook verkrijgbaar als cabrio. De zwarte softtop met drie lagen opent na een druk op de knop in slechts 9 seconden. Perfect om de eerste zonnestralen te vangen en het snelle openen en sluiten is in geval van een naderende bui natuurlijk ook ideaal.

Ook de T-Roc Cabrio kent de nodige veiligheidsfeatures. Mocht je in een ongeval terecht komen en de auto dreigt een koprol te maken, dan komen automatisch beschermende elementen achter de achterste zitplaatsen tevoorschijn. Een optie waarvan we hopen dat geen van onze klanten die hoeft te gebruiken, maar toch een fijne gedachte.

T Roc Cabrio Voorkant

Coming soon!

We verwachten de nieuwe T-Roc in maart 2022 in onze showroom, de T-Roc Cabrio volgt in april. 

Wil je daar niet op wachten? Bekijk dan ons actuele voorraad T-Roc's.

Liever de nieuwe T-Roc?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de komst van de nieuwe T-Roc? Laat dan hieronder je gegevens achter.