De Volkswagen T-Roc (2022) is vanaf nu te bestellen

nieuws

07 maart 2022

Vanaf vandaag staat hij in de showroom. De Volkswagen T-Roc. Je kon de vernieuwe T-Roc al even bestellen, maar even langskomen en 'm in het echt bewonderen kan nu ook. Kom langs in onze showroom en laat je informeren over de vernieuwingen.

De compacte SUV is één van de populairste modellen van Volkswagen en dus kon een upgrade niet lang uitblijven. Met de upgrade is de T-Roc volledig toegerust om het digitale tijdperk binnen te gaan met bijvoorbeeld een volledig nieuw infotainmentsysteem waar je eenvoudig je telefoon aan koppelt en je je favoriete muziek streamt. 

Heb je interesse in de T-Roc? Kom langs of laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen.

Ja, ik heb interesse in de nieuwe Volkswagen T-Roc

Meer dan een facelift

Volkswagen heeft de vernieuwde versie an de T-Roc grondig aangepakt. Zo is er de mogelijkheid voor IQ.DRIVE Travel Assist waarmee autonoom rijden level 2 mogelijk is. 

Ook krijgt de T-Roc LED-verlichting en een Digital Cockpit van 8 inch standaard aan boord. Optioneel zijn hieraan verschillende uitbreidingen toe te voegen als zoals doorlopende lichtstrip die de koplampen verbindt of de Digital Cockpit Pro met 10,25 inch display.

Het dak gaat eraf

Ook de vernieuwde Volkswagen T-Roc is als cabrio verkrijgbaar. Hier staat veiligheid hoog op de agenda. In deze uitvoering zijn elementen aangebracht die voor extra bescherming zorgen als de auto dreigt te gaan rollen. Dat maakt het rijden een stuk relaxter, zeker als je met je wapperende haren de binnenwegen van Friesland (on)veilig maakt. 

T Roc Voorkant 4Motion

In heb interesse in de nieuwe Volkswagen T-Roc

Als je meer wil weten over de T-Roc kun je langskomen, of je vult onderstaand formulier in. Één van onze verkoopadviseurs neemt dan contact met je op. Heb je vragen? Je kunt ze dan meteen stellen.