Audi RS6 R ABT 1 of 125

nieuws

15 juli 2021

Stel je voor: de RS6R 2021 in een zeer gelimiteerde ABT uitvoering met een 4.0 liter V8-motor, die maar liefst 740 pk levert. Waardoor je in 3,2 seconde naar de 100 km/uur schiet. Handgemaakt en getuned door ABT, zo exclusief dat er wereldwijd maar 125 exemplaren van bestaan.    

Dat wil je niet missen toch? Als Audi Sport dealer snappen we dat bij Van den Brug als geen ander en zijn we dan ook super trots op het feit dat wij een RS6 R ABT (1 of 125) hebben. De unieke beelden en rijervaringen delen we met alle plezier op deze pagina.

Summum van Audi Sport

Deze limited edition RS6 R Avant ABT met, naast die 740 pk en V8-motor, onder andere ABT Aerodynamics, 22 inch velgen, panoramadak en Dynamic Ride Control, staat dan ook als een huis. Performance is an attitude, zoals Audi zelf meldt.

Audi RS6 R ABT 13

Not your daily driver

Het bekendste symbool van comfort, oogverblindende uitstraling en high performance prestaties is de Audi RS 6. Helemaal exclusief is de RS6-R ABT, waar wereldwijd slechts 125 exemplaren van bestaan en waarvan wij er als Van den Brug één van hebben weten te bemachtigen.

Als Audi Sport-dealer konden we de kans niet ongemoeid laten om deze unieke RS6-R ABT een rondje over het TT Circuit te laten rijden en collega Marco Veling de ultieme rij-ervaring zelf te laten beleven.  

Bekijk de Audi Sport modellen

Audi Sportdealer Van den Brug

Innovatieve technologie tot in de puntjes verfijnd op het circuit. Audi Sport bundelt alles wat me de meest sportieve beleving van Audi te maken heeft. Sinds kort zijn wij als Van den Brug de exclusieve Audi Sport dealer voor Noord-Nederland. Daar zijn we vanzelfsprekend ontzettend trots op.

Op zoek naar een exclusieve sportwagen?

Kom dan langs bij Audi Van den Brug Drachten. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden om een van de high performance Audi Sport-modellen helemaal naar wens samen te stellen Of bijvoorbeeld over de nieuwe Audi RS3 die we binnenkort in onze showroom verwachten. 

Audi RS6 R ABT 6

Bekijk de Audi Sport modellen