Nu ook bestelbaar, de Audi Q4 Sportback e-tron

nieuws

28 juni 2021

Audi gaat als een speer. Hebben we net de Audi Q4 e-tron klaar staan voor een proefrit, is er alweer een nieuwe uitvoering bestelbaar. Vanaf nu is namelijk de Audi Q4 Sportback e-tron ook bestelbaar.

De Sportback heeft een sportief ogende aflopende daklijn. Daardoor wordt de spoiler een stuk lager geplaatst. Niet alleen oogt dit sportief, het draag ook bij aan de lage luchtweerstand en daarmee een grotere actieradius.

Uitvoeringen Audi Q4 Sportback e-tron

Net als de Q4 e-tron komt de Sportback met 4 Launch Editions waar je uit kunt kiezen. Het zijn dezelfde uitvoeringen als de Q4 e-tron en daarmee blijft het wel zo overzichtelijk.

Audi Q4 Sportback 35 e-tron en 50 e-tron quattro

In eerste instantie wordt de Audi Q4 Sportback e-tron beschikbaar als 35 e-tron of 50 e-tron Quattro.

De Audi Q4 Sportback 35 e-tron beschikt over een 125 kW/170 pk sterke elektromotor in combinatie met een 52 kWh-accupakket. De Q4 Sportback 50 e-tron quattro heeft een accupakket met een capaciteit van 77 kWh. Ook heeft hij op elke as een eigen elektromotor en daarmee quattro vierwielaandrijving. Het systeemvermogen van liefst 220 kW/299 pk vertaalt zich onder meer in een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 6,2 seconden. Afhankelijk van het gekozen accupakket en de aandrijflijn heeft de Q4 Sportback e-tron een maximale actieradius van meer dan 500 kilometer. Alle modellen zijn geschikt voor snelladen (110 of 125 kW).

De uitvoeringen op een rij:

Audiq4spoortbacke Tron1 (HD)

Audi Q4 Sportback e-tron Launch Edition

De Launch Edition heeft onder meer een Audi smartphone interface, een automatisch bedienbare achterklep en LED koplampen en achterlichten. 

Daarnaast krijgt deze uitvoering ook een multifunctioneel lederen stuurwiel met paddels, een Audi phone box (voor draadloos laden als je telefoon deze functie heeft) en Audi Lane Departure Warning.

Dit is slechts een greep uit de standaard aanwezige uitrusting. Met de Launch Edition van de Audi Q4 Sportback e-tron ben je dus voorbereid op de toekomst. 

De Audi Q4 Sportback e-tron Launch Edition komt beschikbaar met een vanafprijs van € 50.345.

Audiq4sportbacke Tron18 (HD)
Audiq4sportbacke Tron19 (HD)

Audi Q4 Sportback e-tron Launch Edition Advanced

De tweede Q4 Sportback e-tron die beschikbaar komt is de Audi Q4 Sportback e-tron Launch Edition Advanced. Dat is een hele mond vol, en dat geldt zeker ook voor de uitrusting van deze uitvoering.

Bovenop de uitrusting van de Launch Edition wordt deze uitvoering geleverd met sportstoelen, MMI navigatie plus, Audi virtual cockpit en Matrix LED koplampen. 

Daarnaast zijn er interieurelementen aanwezig als decoratielijsten in aluminium, verplichte instaplijsten voor en het Ambiente lichtpakket.

Hoewel dit nog niet alle aanwezige uitrusting is, willen we de achterlichten eruit lichten. Deze edititie, de Audi Q4 Sportback e-tron Launch Edition Advanced, krijgt LED achterlichten die over de volledige breedte doorlopen en zijn voorzien van animatie.

De Audi Q4 Sportback e-tron Launch Edition Advanced komt beschikbaar met een vanafprijs van € 55.095.

Audi Q4 Launch Edition Advanced Plus

De derde Q4 Sportback e-tron die uitgebracht wordt bij de lancering is de Audi Q4 Sportback Launch Edition Advanced Plus. Wederom een mond vol, maar ook hier volledig terecht.

Bovenop de Audi Q4 Sportback Launch edition Advanced wordt de Plus uitgerust met onder andere een panorama dak, parkeerhulp plus, een warmtepomp voor actieradiusoptimalisatie een achteruitrijcamera en adaptive cruise control. 

De Audi Q4 Sportback Launch Edition Advanced Plus komt beschikbaar met een vanafprijs van € 59.095.

Audiq4spoortbacke Tron21 (HD)

Audi Q4 Sportback e-tron Launch Edition S Competition

Audi zou Audi niet zijn als er niet ook een sportieve variant van de Q4 Sportback e-tron in de line-up zou staan. De Audi Q4 Sportback Launch edition S Competition is die sportieve variant. 

Bovenop de uitrusting van de Launch Edition Advanced Plus wordt deze S Competition uitgevoerd met Exterieurdetails in carrosseriekleur, S line in- én exterieur. Audi drive select, Audi progressive steering, optiekpakket zwart en privacy glas. 

De Audi Q4 Sportback Launch edition S Competition wordt beschikbaar met een vanafprijs van € 63.095.

Audi Q4 e-tron levering

Je kunt nu alvast jouw Audi Q4 Sportback e-tron configureren en bestellen. Het nieuwe model staat nu in Drachten klaar een proefrit.

Interesse in de Q4 of de Q4 Sportback? Kom langs voor een proefrit in de Q4 of bekijk meer informatie.