Dit is de Volkswagen ID.Buzz

nieuws

18 november 2021

E-volutie

In 2022 wordt de elektrische familie van Volkswagen flink uitgebreid. Lieten we je eerder al foto's zien van de nieuwe Volkswagen ID.5, het duurt niet lang of we kunnen allemaal kennismaken met de Volkswagen ID.Buzz. 75 jaar na de eerste Volkswagen Transporter is het tijd voor een elektrische bus. E-volutie!

Bedrijfswagen én familiewagen

Kortgeleden kregen wij een unieke kans, de concept versie van de Volkswagen ID.Buzz was op visite in Nederland en onze collega Bas kreeg de kans om jullie meer te vertellen over dit nieuwe model. 

Zoals jullie kunnen zien komt de ID.Buzz niet alleen als bedrijfswagen, maar ook als familiewagen naar Nederland. Je herkent ze aan de namen: de ID.Buzz Cargo verschijnt als bedrijfswagen, de ID.Buzz (dus zonder toevoeging) als een personenwagen.

En om de knipoog naar het verleden compleet te maken komt Volkswagen ook met een campervariant, de ID.Buzz California. Hierover is op dit moment niet veel bekend, maar het zal de liefhebbers van de campers goed doen dat de ode aan de Bulli compleet zal zijn. 

ID Buzz 2022

Meer informatie volgt...

Zoals we weten van concept versies, kan er nog het één en ander veranderen aan het uiterlijk van de auto. In januari verwachten we de lancering van de definitieve uitvoering van de ID.Buzz. Wél heeft Volkswagen deze foto alvast wereldkundig gemaakt. Qua vormen moet dit de definitieve look zijn, zoals je ziet blijven de kleuren nog even een raadsel.

Wanneer we de ID.Buzz in onze showroom hebben staan is nog niet helemaal duidelijk. We hopen dat dat in de eerste helft van 2022 zal zijn. We houden je natuurlijk graag op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de Volkswagen ID.Buzz?

Laat dan hieronder je gegevens achter: