77 keer Volkswagen Golf Variant voor Hamilton Bright

nieuws

30 juni 2017

Vrijdag 30 juni 2017 was voor Van den Brug in Sneek een feestelijke dag. Er werden maar liefst 77 nieuwe Volkswagens (Golf Variant) afgeleverd aan het personeel van Hamilton Bright op de vestiging in Sneek. Hiermee draagt Van den Brug bij aan de doelstelling van Hamilton Bright om een CO2-reductie bij het wagenpark te behalen. De nieuwe Volkswagens hebben leveren 10% minder CO2-uitstoot op dan de vorige uitvoering. Een prachtige doelstelling waar Van den Brug graag aan meewerkt. 

Een slimme keuze, de Golf Variant

Hamilton Bright introceerde onlangs een CO2-neutraal wagenparkplan en om die reden is bewust gekozen voor de nieuwe Volkswagen Golf Variant. Naast de 10% minder CO2-uitstoot beschikt de auto over een MIND smartbox. Deze maakt de bestuurder bewust van zijn of haar rijgedrag waarmee schade en ongelukken én het brandstofverbruik aanzienlijk worden verminderd.

De aflevering werd mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met Hamilton Bright, Friesland Lease en Pon. Omdat Van den Brug geen individuele instructie kon geven aan alle medewerkers van Hamilton Bright, werd een speciaal introductiefilmpje gemaakt die fungeert als handleiding voor het gebruik van apparatuur in de auto.