De nieuwe Volkswagen Polo, nu bestelbaar bij Van den Brug

nieuws

28 juli 2021

In april kregen we alle details van de nieuwe Polo al. Standaard is deze populaire Volkswagen voorzien van veel luxe. Qua design is de update niet enorm, maar laten we eerlijk zijn, dat was ook niet nodig. 

De nieuwe Polo krijgt nu LED verlichting aan de voor en achterzijde. Een doorlopende LED strip in de grille, en in de achterklep geïntegreerde achterlichten geven de Polo een breed voor- en achteraanzicht. 

Klaar voor de toekomst

De grootste stap wordt gemaakt aan de binnenkant. Standaard krijgt de Polo de Digital Cockpit met digitaal instrumentenpaneel. Daarnaast krijg je in de nieuwe Polo het Composition Media audiosysteem met 6,5 inch display. Het mooie van de nieuwe systemen is dat deze eenvoudig uit te breiden zijn mocht je dat willen. 

De keuze is reuze

Het wordt nog lastig kiezen. Met de Polo heb je namelijk keuze uit verschillende uitvoeringen, Polo, Life, Style, R-Line en GTI. Daarnaast zijn er verschillende opties verkrijgbaar waarmee je jouw Polo aan kan passen op jouw wensen. 

De Volkswagen Polo is beschikbaar vanaf € 19.990. De verwachting is dat de eerste modellen in september bij Van den Brug zullen verschijnen. 

VW Polo 2021 Front Blauw