De nieuwe elektrische Volkswagen ID.7

nieuws

17 april 2023

Na de eerste ruwe schetsen zijn er nu ook een aantal beelden van de ID.7 op de weg! Dit is wat we tot nu toe weten van de Volkswagen ID.7:
Hij ziet er gestroomlijnd uit met zijn aerodynamische design! De nieuwe elektrische ID.7 sedan heeft ongeveer een bereik van 700 kilometer (WLPT) en een zeer ruim interieur.

Na de ID.3, ID.4, ID.5, ID.6 (alleen verkrijgbaar in China) en natuurlijk de ID. Buzz is de ID.7 bijna klaar voor de toevoeging aan de ID.-family. Naar verwachting wordt de ID.7 gelanceerd in China, Europa en Noord-Amerika. De ID.7 heeft voor het eerst zijn echt entree gemaakt in afgelopen januari op de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas. 

Ben je benieuwd naar de nieuwste beelden van de Volkswagen ID.7? Op 17 april wordt de Volkswagen ID.7 onthult op de wereldpremière in Move Amsterdam. We houden je graag op de hoogte via ons nieuwskanaal en de socials! 

Heb je interesse in de Volkswagen ID.7?

Leuk dat je interesse hebt in de Volkswagen ID.7. Om je belangstelling kenbaar te maken kun je onderstaand formulier invullen. Nadat we je gegevens ontvangen hebben zullen we contact opnemen om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze verkoopadviseur kan dan meteen al je vragen beantwoorden.