CNG keuring

CNG tankkeuring bij Van den Brug

Erkend inspectiepunt CNG tankkeuringen

Gastanks die ouder zijn dan vier jaar moeten worden voorzien van een geldig inspectierapport. Het uitvoeren van deze inspectie is geen standaard onderdeel van een standaard APK-keuring en daarom is hier een aparte CNG tankkeuring voor. 

Sinds december 2016 is Van den Brug in Drachten als een van de weinige autodealers in Nederland een officieel erkend inspectiepunt voor CNG tankkeuringen. Heeft jouw auto of bedrijfswagen een (aard)gaskeuring nodig? Dan ben je bij Van den Brug Drachten op het juiste adres. We kunnen de keuring voor alle merken auto's uitvoeren met uitzondering van vrachtwagens. De keuring is eenvoudig te combineren met de APK of een onderhoudsbeurt. 

Meer informatie CNG tankkeuring

Neem contact op of plan een werkplaatsafspraak

Hoe lang duurt een CNG-keuring?

Het uitvoeren van de keuring van 1 gastank door een gecertificeerde monteur kost ongeveer 60 minuten. Zitten er meer tanks in het voertuig, dan reserveren wij voor iedere extra tank 30 minuten extra. 

Prijzen CNG-keuring

Wij hanteren de volgende prijzen voor een CNG-inspectie: 

- Keuring 1 tank: € 149,95 excl. BTW.
- Keuring opvolgende tank: € 79,95 excl. BTW.

Mocht de tank gedemonteerd moeten worden voor deze werkzaamheden, dan wordt dit tegen regulier uurtarief doorbelast. Uiteraard zullen we je hier voor demontage over informeren.

Vragen of meer informatie over de CNG-keuring?

Heb je vragen over een aardgaskeuring of specifieke vragen over de inpectie? Die beantwoorden wij graag. Meer concrete informatie vind je op onder andere op www.tankinspecties.nl.

Neem contact op of plan een werkplaatsafspraak

;