Car Configurators

Stel je auto samen naar jouw wensen

Stel zelf jouw droomauto samen

Van den Brug is al 100 jaar een begrip in Noord-Nederland als merkdealer voor Volkswagen, Audi, SEAT Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Het is ons een plezier om samen met jouw een auto samen te stellen die voldoet aan jouw wensen. Kom langs in één van onze showrooms en we helpen je graag op weg naar het realiseren van jouw droomauto!

Zelf je auto samenstellen kan ook, met de Car Configurators van onze merken! Kies het merk van jouw voorkeur en kies daarna jouw auto en begin met samenstellen. 

Bij Van Den Brug!

Gebruik de Car Configurators van onze merken

Liever niet wachten op je nieuwe auto?

Van den Brug snapt dat het soms lastig is om te wachten. Daarom hebben we een mooi aanbod nieuwe modellen ingekocht. Deze zijn direct beschikbaar, en dus is rijden binnen 2 weken al mogelijk.

Specifieke wensen? Bespreek dit met onze verkoopadviseurs. Vaak kunnen we op direct beschikbare modellen nog de nodige aanpassingen doen. 

Van den Brug biedt je een financiering passend bij jouw wensen tegen een aantrekkelijk tarief. Voor ieder merk dat door Van den Brug aangeboden wordt, zijn er verschillende financieringen beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per merk. 

Van den Brug is een autobegrip in Friesland en ver daar buiten. Als dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens ben je bij ons op het juiste adres voor de aankoop van jouw nieuwe auto. Bekijk hier ons beschikbare aanbod nieuwe auto's.

Ben je op zoek naar een jong gebruikte auto? Bij Van den Brug ben je aan het juiste adres! Met meer dan 200 occasions op voorraad vind je altijd de auto die bij jou past. Bekijk direct ons aanbod.