Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Private Lease

Privé een nieuwe auto leasen? U zit goed bij Van den Brug!

Voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe auto rijden is momenteel 'hotter than hot'. Niet voor niets zijn de maandprijzen nu extra scherp. Dat geldt voor de kleinere modellen maar zeker ook voor de grotere modellen. Onze merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA spelen hier op in met aantrekkelijke acties. Bij Van den Brug helpen wij u graag met uw vragen over Private Lease of het vinden van de juiste deal. 
Mooi meegenomen: wanneer u uw huidige auto inruilt, ontvangt u van ons de inruilwaarde op uw rekening. 

Private Lease | Tijdelijke Acties 

private-lease-volkswagen-up-autoland-vandenbrug
audi-a4-private-lease-autoland-vandenbrug
private-lease-seat-autoland-vandenbrug
skoda-vast-bedrag-per-maand-private-lease-vandenbrug

Hoe werkt Private Lease?

Als u kiest voor privélease betaalt u een vast bedrag per maand. Dit bedrag is gebaseerd op het gekozen model, de geselecteerde opties (u bepaalt zelf hoe luxe uw nieuwe auto is), het aantal kilometers dat u maximaal per jaar rijdt en de looptijd van het abonnement. De looptijd en de kilometrage is tussentijds aan te passen. Het leaseabonnement is af te sluiten op een nieuwe auto die u helemaal zelf samenstelt of een nieuwe auto uit onze voorraad. Op al onze voorraadmodellen op de website staat de leaseprijs apart vermeld: u weet dus precies wat u per maand moet betalen.

Bekijk onze voorraad | Audi Private Lease | SEAT Private LeaseŠKODA Private Lease | Volkswagen Private Lease

Veelgestelde vragen over Private Lease

Welke kosten zijn gedekt met het maandbedrag voor Private Lease?
Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. U betaalt ook geen borg vooraf. Het enige wat u zelf nog moet betalen is de brandstof. 

Wat als ik het maximum aantal kilometers per jaar heb bereikt?
Wij adviseren u bij het maken van een goede inschatting van het maximum jaarlijkse kilometers dat u vermoedelijk gaat rijden. Als u na het afsluiten van het contract vermoedt dat u dit maximum gaat overschrijden, dan kunt u dit tussentijds altijd nog aanpassen. De kans dat u het maximum overschrijdt is dus nihil. Als dat toch het geval is, bent u verplicht een zogeheten boete per extra kilometer te betalen. Dat boetebedrag is afhankelijk van het model dat u kiest.

Een offerte aanvragen voor Private Lease: op maat gemaakt

Wilt u graag weten wat het maandbedrag is voor de auto naar uw wens? Dan kunt u vrijblijvend (u zit nergens aan vast) een op maat gemaakte offerte aanvragen via onderstaand contactformulier. 

Geef in onderstaande velden zo volledig mogelijk aan van welke auto u een offerte voor Private Lease wilt ontvangen. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij z.s.m. contact met u op. Wij streven ernaar om dit nog dezelfde dag te doen.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

De voordelen van Private Lease bij Autoland van den Brug:

autoland-vandenbrug-team-verkoop-alle-vestigingen-merken

Private lease uw nieuwe auto via Van den Brug

Wij bieden leaseabonnementen aan voor onze merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA. Onze leaseabonnementen zijn een product van Volkswagen Leasing. Indien gewenst kan het leasecontract ook via Friesland Lease worden afgesloten. Friesland Lease is net als Autoland van den Brug onderdeel van de Van den Brug Groep, oftewel: alles binnen handbereik. 

Zowel Volkswagen Leasing als Friesland Lease beschikt over het Keurmerk Private Lease. Deze kwaliteitsnorm biedt u zekerheden die kort zijn samen te vatten: veilig, verantwoord en vertrouwd. Het Keurmerk bevestigt dat het leaseabonnement garant staat voor zorgeloos rijplezier zonder verrassingen. 

* De Private Lease-prijs per maand is gebaseerd op het gekozen model, de geselecteerde opties, het kilometrage en de looptijd van het abonnement via Volkswagen Financial Services en is inclusief wegenbelasting, veel extra opties (bluetooth, etc), all risk verzekering, internationale pechhulp (mobiliteitsgarantie), reparatie, onderhoud en banden bij de Volkswagen-dealer, rente, afschrijving en BTW en uiteraard afleverkosten. Dit wordt ook wel full-operational lease genoemd. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen zijn niet inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om de looptijd en/of kilometrage tussentijds aan te passen. Private Lease via Volkswagen Financial Services is in het bezit van het Keurmerk Private Lease.

Download hier de dienstenwijzer van Volkswagen FInancial Services

De auto-dealer in Friesland

autoland-vandenbrug-sinds-1923-in-bedrijf

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEATŠKODA en Suzuki volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vindt u de vestigingen van Autoland van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u verzekerd van:

Vestigingen
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Autoland van den Brug Buitenpost

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Ried 16
9285 KK Buitenpost
T: 0511 - 54 13 30


Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Drachten

 • Audi - Verkoop en Service 
 • Volkswagen - Verkoop en Service 
 • SEAT - Service
 • ŠKODA - Service
 • Volkswagen bedrijfswagens - Verkoop en Service 

De Lange West 98
9201 CH Drachten
T 0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44


Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service
 • SEAT - Verkoop en Service
 • ŠKODA - Verkoop en Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service
 • Audi - Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service 
 • SEAT - Service
 • ŠKODA - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service
 • Suzuki - Verkoop en Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving