Maximaal rijplezier met Van den Brug Private Lease

Kiezen voor Private Lease? Je zit goed bij Van den Brug!

Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand. Waarbij alle onkosten -zoals verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting- inbegrepen zijn. Het enige waar je zelf nog om hoeft te denken, is op tijd tanken.

Private Lease bij Van den Brug

Voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe auto rijden is momenteel 'hot'. Niet voor niets zijn de maandprijzen nu extra scherp. Dat geldt voor de kleinere modellen maar zeker ook voor de grotere modellen. Onze merken Audi, Volkswagen, SEAT en Škoda spelen hier op in met aantrekkelijke acties. Bij Van den Brug helpen wij je graag met jouw vragen over Private Lease of het vinden van de juiste deal. Mooi meegenomen: wanneer je jouw of jullie huidige auto inruilt, ontvangt je van ons de inruilwaarde op de rekening. 

Hoe het werkt

Als je kiest voor Private Lease betaal je een vast bedrag per maand. Dit bedrag is gebaseerd op het gekozen model, de geselecteerde opties (je bepaalt zelf hoe luxe je nieuwe auto is), het aantal kilometers dat je maximaal per jaar rijdt en de looptijd van het contract. Private lease is af te sluiten op een nieuwe auto die je helemaal zelf samenstelt of een nieuwe auto uit onze voorraad. Op al onze voorraadmodellen op de website staat de leaseprijs apart vermeld: je weet dus precies wat je per maand moet betalen.

Volkswagen Id3 Sneek (1)

Private Lease bij Van den Brug

  • Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten.
  • Inclusief onderhoud en reparatie bij ons
  • Wegenbelasting en all-risk dekking inbegrepen.
  • Internationale pechhulp, 24/7 in bijna heel Europa.
  • Geen grote investeringen of restwaarde-risico.
  • Keurmerk Private Lease.
  • Jij regelt de brandstof, wij de rest.

Het laatste Private Lease-nieuws

Zo is Private Lease wel heel erg leuk! De nieuwe Volkswagen Taigo Private Lease je nu extra voordelig. In samenwerking met Friesland Lease hebben we een prachtige aanbieding. Meer weten? Lees gauw verder.

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een Škoda Fabia, Scala of Kamiq en rijd voor een vast en voordelig maandbedrag in een compleet nieuwe auto.

Ben jij op zoek naar een elektrische auto? Let dan goed op. Ook in 2023 kom je mogelijk in aanmerking voor een subsidie voor de aanschaf van een elektrische auto, nieuw of occasion. Benieuwd naar deze regeling? Wij leggen hem graag uit.

Bij SEAT profiteer je nu van onverwacht aantrekkelijke prijzen. En bij Van den Brug doen we daar zelfs nog een schepje bovenop! Ontdek nu de extra scherpe Private Lease-tarieven.

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je snel rijden? Bij Van den Brug hebben we, ondanks de lange levertijden, altijd diverse nieuwe auto's op voorraad. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld een aantal zeer compleet uitgeruste SEAT Leon Sportstourers direct beschikbaar!

Sinds kort bieden wij naast onze gewone Private Leasecontracten een nieuwe optie aan: Flex Lease. Hiermee heb je nóg meer flexibiliteit rondom jouw Private Leasecontract. Na minimaal 1 jaar kun je dit contract namelijk maandelijks opzeggen. Met Flex Lease rijd je nog zorgelozer in jouw nieuwe auto.

Ook in 2022 geniet je van extra voordeel op je nieuwe of gebruikte elektrische auto! De subsidieregeling wordt in 2022 niet alleen verlengd. De verwachting is dat de subsidiepot beter gevuld gaat worden.

Onze Private Lease modellen

Veelgestelde vragen Private Lease

Wat is Private Lease?

Collega Ralf Zondervan vertelt je in deze video over wat Private Lease nu precies is, maar ook wat nu de voordelen van private lease zijn. Welke kosten zijn inbegrepen? Wat moet je zelf nog regelen? En is private lease duur? Kijk mee voor de antwoorden van Ralf: https://youtu.be/4qOaXxybhe8

Wat gebeurt er bij een private lease-aanvraag?

Collega Wietse Plutschouw vertelt je in deze video over alles rondom de aanvraag van een private lease contract. Welke documenten zijn er nodig voor goedkeuring? Hoelang duurt de goedkeuring van een aanvraag? Heb ik bedenktijd nadat de aanvraag is goedgekeurd? Benieuwd naar het antwoord? Kijk mee.

Wat is het verschil tussen auto-financiering en private lease?

Collega Jelmer Jongsma vertelt je in deze korte video over het verschil tussen een financiering en private lease. Ook beantwoord hij vragen zoals: Kan ik mijn huidige auto ook inruilen als ik wil gaan private leasen? En hoe zit het dan met de inruilwaarde? Krijg ik die contant of moet ik die investeren. Kijk mee voor het antwoord op al deze vragen:

Welke kosten zijn gedekt met het maandbedrag voor Private Lease?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. Het enige wat je zelf nog moet betalen is de brandstof. 

Wat als ik het maximum aantal kilometers per jaar heb bereikt?

Wij adviseren je bij het maken van een goede inschatting van het maximum jaarlijkse kilometers dat je vermoedelijk gaat rijden. Als je na het afsluiten van het contract vermoedt dat je dit maximum gaat overschrijden, dan kun je dit tussentijds aanpassen. Er vindt dan een herberekening plaats met terugwerkende kracht. Indien je meer kilometers rijdt dan vastgelegd in het contract, moet je een meerprijs per kilometer betalen. Deze meerprijs is afhankelijk van het model dat je kiest. Een juiste inschatting maken van het aantal kilometers per jaar is daarom belangrijk.

Vraag een offerte aan voor Private Lease