Elektrisch rijden bij Van den Brug

Elektrisch rijden groeit en Van den Brug groeit daarin mee. Een steeds groter wordend aanbod aan elektrische modellen dient zich aan. Van stadsauto tot SUV, niets lijkt meer onmogelijk. Net als de actieradius die steeds groter wordt.

Bij Van den Brug introduceerden we al meerdere elektrische modellen zoals de Audi e-tron, de Volkswagen ID.3 en de ŠKODA ENYAQ. En de elektrische modellen zijn in trek!

Interesse in een elektrische auto, of gewoon eens ervaren? Informeer online of kom eens langs in één van onze showrooms.

Lang wachten op je nieuwe auto?

Dat geldt niet voor onze ruime selectie elektrische auto's. Stap direct in wanneer je al overtuigd bent van alle voordelen van elektrische rijden.


Elektrische auto's Van den Brug

Je vindt alle modellen hieronder. Stel je vraag online of kom langs in een van onze vestigingen in Friesland.

Elektrische Autos Deel2

Ons aanbod elektrische modellen

Elektrisch nieuws

Autonoom rijden met de elektrische Volkswagen ID.Buzz is binnen handbereik. Nabij het vliegveld van München wordt getest met de zelfrijdende bedrijfswagens die vanaf 2025 worden ingezet.

Na de populaire Volkswagen ID.3 en ID.4 is het volgende elektrische model in aantocht: de Volkswagen ID.5. Op de IAA in München is de auto voor het eerst te bewonderen.

De Volkswagen ID.4 GTX is bestelbaar. Dat is mooi nieuws natuurlijk. Nog mooier nieuws is dat je binnenkort ook een proefrit kunt maken. Lees verder voor meer informatie.

Binnenkort is het zover, de Audi Q4 e-tron komt naar Van den Brug, Omdat we vermoeden dat je niet kan wachten kun je nu alvast een proefrit plannen.

We krijgen de Audi Q4 e-tron twee dagen op bezoek! Wil jij kennismaken met deze compacte en volledig elektrische SUV van Audi? Reserveer dan snel je tijdslot.

Trots zijn we op de aflevering van twee Volkswagen ID.4's aan De Vries Scheepsbouw in Makkum.

De toekomst tegemoet met Van den Brug

Bij Van den Brug worden we gedreven door rijplezier. Al sinds onze start in 1923, een tijd waarin fietsen en brommers het straatbeeld bepalen. Met de jaren hebben wij, steeds weer, ingespeeld op de veranderende mobiliteitsbehoeften en bestedingswensen van onze klanten. Met de verkoop van nieuwe auto's en occasions en het onderhoud ervan, maar door verschillende koop-, huur- en lease-vormen aan te bieden. Voor zowel bedrijven als voor prive. En dan vergeten we nog bijna de nieuwe aandrijflijnen/'brandstoffen' (elektrisch, groengas, hybride), die onze wereld duurzamer en groener maken.

Ook nu en in de toekomst investeren we als Van den Brug in nieuwe mobiliteitsvormen en services, die passen bij jouw wensen en behoeften. En daarbij verkennen we natuurlijk nieuwe markten, zoals waterstof en mobiliteitsabonnementen (OV, fiets, auto). Want wij gaan voor maximale bewegingsvrijheid en zijn er voor jou.

Profiteer van de subsidieregeling

Het aanschaffen van een elektrische auto is extra aantrekkelijk dankzij de Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Zoals de naam al zegt is dit een extra stimulans voor de particuliere rijder om over te stappen naar een elektrische auto. Dankzij deze regeling, die in principe loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025, kom je mogelijk in aanmerking voor een leuke subsidie bij koop of private lease van een 100% elektrische auto met een catalogusprijs tussen de € 12.000 en € 45.000. Dit geldt op dit moment alleen voor gebruikte auto's en dat gaat om een bedrag van € 2.000. De subsidiepot voor nieuwe auto's is in 2020 helaas verbruikt, maar krijgt in 2021 een vervolg.

De subsidieaanvragen moeten door de eigenaar van de auto worden gedaan en toekenning is afhankelijk van beschikbaarheid van het subsidiebudget. Alle informatie over deze subsidieregeling is te vinden op de website van het RVO.

Zo wordt elektrisch rijden wel héél leuk!