Elektrisch rijden bij Van den Brug

Elektrisch rijden groeit en Van den Brug groeit daarin mee. Een steeds groter wordend aanbod aan elektrische modellen dient zich aan. Van stadsauto tot SUV, alles is mogelijk. En laadstress is ook niet meer nodig, de actieradius van elektrische auto's is tegenwoordig heel behoorlijk. 

Bij Van den Brug introduceerden we al meerdere elektrische modellen zoals de Audi e-tron en de Volkswagen ID.3 en ID.4. En wat dacht je van de ŠKODA ENYAQ? De best verkochte elektrische SUV van 2021. Daarnaast ontstaat inmiddels een mooi aanbod van elektrische occasions.

Heb jij interesse in een elektrische auto of wil je elektrisch rijden gewoon eens ervaren? Informeer online of kom eens langs in één van onze showrooms.

Overstappen op elektrisch: in een flits geregeld

Overstappen op elektrisch gaat heel snel. Naast nieuwe elektrische auto's, hebben we een uitgebreide voorraad elektrische occasions. Stap direct in voor een proefrit en overtuig jezelf van alle voordelen van elektrisch rijden.

Elektrische auto's Van den Brug

Je vindt ons aanbod elektrische auto's hieronder. Stel je vraag online of kom langs in een van onze vestigingen in Friesland.

Elektrische Autos Deel2

Ons aanbod elektrische auto's

Elektrisch nieuws

Maarten van Pel en Renske Cox van 4x4 Electric gaan een reis maken van Nederland naar Afrika en terug. Op 29 september 2022 organiseren wij een inloopavond met 4x4 Electric. Lees hier alles over de reis van 4x4 Electric en de inloopavond.

ŠKODA komt met een coupé editie van de populaire ENYAQ iV: de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV. De showroomintroductie laat nog even op zich wachten, maar van 9 t/m 15 juni is het al mogelijk om bij Van den Brug een proefrit te plannen!

Vanaf juni 2022 is de ŠKODA ENYAQ iV bij Van den Brug weer volop uit voorraad leverbaar. Dankzij onze ruime voorraad vind je altijd het model en de uitvoering die je zoekt. Zo kan jouw elektrische avontuur al binnen twee weken beginnen!

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. De nieuwe ID. Buzz is volledig elektrisch en voorzien van de nieuwste technologieën die rijden extra comfortabel maken. En je kunt 'm nu eindelijk bestellen!

Lane Assist, IQ.Lights, Car2X, Pre Crash Assist, de moderne auto's van Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA zitten vol rijhulpsystemen die de verkeersveiligheid ten goede komen. Wat doen die systemen nu precies? We leggen het uit op de Infomarkt in Sneek.

Maak kennis met de Volkswagen ID. Buzz. De opvolger van de legendarische Volkswagen T1, volledig elektrisch en zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Kom hem binnenkort bekijken bij Van den Brug.

De toekomst tegemoet met Van den Brug

Bij Van den Brug worden we gedreven door rijplezier. Al sinds onze start in 1923, een tijd waarin fietsen en brommers het straatbeeld bepalen. Met de jaren hebben wij, steeds weer, ingespeeld op de veranderende mobiliteitsbehoeften en bestedingswensen van onze klanten. Met de verkoop van nieuwe auto's en occasions en het onderhoud ervan, maar door verschillende koop-, huur- en lease-vormen aan te bieden. Voor zowel bedrijven als voor prive. En dan vergeten we nog bijna de nieuwe aandrijflijnen/'brandstoffen' (elektrisch, groengas, hybride), die onze wereld duurzamer en groener maken.

Ook nu en in de toekomst investeren we als Van den Brug in nieuwe mobiliteitsvormen en services, die passen bij jouw wensen en behoeften. En daarbij verkennen we natuurlijk nieuwe markten, zoals waterstof en mobiliteitsabonnementen (OV, fiets, auto). Want wij gaan voor maximale bewegingsvrijheid en zijn er voor jou.

Profiteer van de subsidieregeling

Het aanschaffen van een elektrische auto is extra aantrekkelijk dankzij de Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Zoals de naam al zegt is dit een extra stimulans voor de particuliere rijder om over te stappen naar een elektrische auto. Dankzij deze regeling kom je in aanmerking voor een leuke subsidie bij koop of private lease van een 100% elektrische auto met een catalogusprijs tussen de € 12.000 en € 45.000.

Voor een nieuwe elektrische auto kom je in aanmerking voor een subsidie van € 3.350*, bij een gebruikte auto is dat € 2.000.

De subsidieaanvragen moeten door de eigenaar van de auto worden gedaan en toekenning is afhankelijk van beschikbaarheid van het subsidiebudget. Alle informatie over deze subsidieregeling is te vinden op de website van het RVO.

* Het beschikbare jaarbudget voor nieuwe auto's in 2022 is overtekend