Van den Brug occasions

Bij onze Friese vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek en Buitenpost vind je altijd een extra ruime keuze aan occasions. Je vindt deze allemaal hier terug op onze occasions pagina. Je kunt eenvoudig filteren op een flink aantal selectiecriteria. 

Staat de auto van jouw wensen er niet bij? Ons aanbod wisselt elke week, houd daarom deze pagina in de gaten. Zo vind je de occasion die jij wil, bij Van den Brug.

Met een occasion van Van den Brug ga je vertrouwd de weg op. Liever meer zekerheid? Vraag dan naar de mogelijkheden bij één van onze verkoopadviseurs.

Occasions bij Van den Brug

Jouw occasion-dealer in Friesland. Met showrooms in Heerenveen, Drachten, Sneek en Buitenpost altijd in de buurt om het steeds wisselende aanbod occasions te bekijken. Of bekijk en koop je nieuwe auto online! 

Naast occasions kun je bij ons ook terecht voor de nieuwste modellen van Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA. Bekijk ook onze voorraad nieuwe auto's eens. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Daarom kies je Van den Brug
  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA occasions in Friesland
  • Jouw occasion gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;