Volkswagen toont de vernieuwde Polo

nieuws

22 april 2021

De vernieuwde Polo is hier. Nog altijd een jonge frisse auto, maar nu completer dan ooit. Het design is niet sterk veranderd, maar wel opgefrist. De LED koplampen lopen door in de grille wat een breder aangezicht betekent en een strakke uitstraling.

Ook aan de achterzijde is de verlichting vernieuwd. De achterlichten zijn in de klep geïntegreerd en geven ook de achterkant een bredere look. Standaard krijgt de nieuwe Polo LED-matrix koplampen en LED verlichting aan de achterzijde. Deze feature was voorheen alleen te vinden op de grotere en duurdere modellen van Volkswagen. 

VW Polo 2021 Headlight
VW Polo 2021 Infotainment 2

Stay connected

Een mooie standaard feature is de Digital Cockpit. Een digitaal instrumentpaneel met 8 inch display. Naast deze digitale cockpit wordt ook standaard het Composition Media audiosysteem met 6,5 inch display geleverd. Is dat niet voldoende, dan kun je de navigatiefunctie activeren middels het Ready2Discover-systeem. 

Ben je dan nog niet tevreden, dan kies je voor het Discover Media-systeem of het Discover Pro-systeem. Met respectievelijk een 8 inch of 9.2 inch display. Daarnaast zijn deze pakketten altijd inclusief "Streaming&Internet" zodat je altijd connected bent met internet via jet infotainmentsysteem. 

De Polo wordt leverbaar in de uitvoeringen Polo, Life, Style, R-Line en GTI. Wil je je Polo verder uitbreiden, dan is dat natuurlijk mogelijk. Er zijn ruimschoots opties verkrijgbaar als panoramisch schuif-/kanteldak, een high-end geluidssysteem van Beats, keyless Access en een sportonderstel.

Wordt verwacht

Volkswagen verwacht de nieuwe Polo in september. De vernieuwde Polo debuteert met een keuze uit drie moderne driecilinder benzinemotoren met vermogens van 59 kW/80 pk, 70 kW/95 pk en 81 kW/110 pk. De krachtigste versie wordt standaard geleverd in Combinatie met de zeventraps DSG-automaat. 

De Polo, beter geprijsd

De Volkswagen Polo is al sinds de introductie een populaire auto. De nieuwe Polo zal dat alleen maar bevestigen. Wij vinden deze populariteit meer dan terecht en hebben de huidige Polo beter geprijsd dan ooit. Zoek je een nieuwe Polo, maar wil je liever niet te lang wachten? Bekijk dan de nieuwe Polo's. De actie geldt ook voor Private Lease.

Bekijk alle Polo's

Bekijk de Polo Private Lease

VW Polo 2021 R Line 2