De vernieuwde Volkswagen Passat variant

nieuws

07 september 2023

Ontdek de nieuwe Volkswagen Passat Variant! Op 31 augustus vond de wereldpremière van de nieuwe Volkswagen Passat Variant plaats. De Passat is 50 jaar geworden en voelt zich als herboren. De iconische stationwagen is voortaan altijd geëlektrificeerd en daarmee veelzijdiger dan ooit. Scrol snel door en bekijk de eerste beelden van het nieuwe model.

De nieuwe Passat is vanaf 3 oktober te bestellen!

Design, functionaliteit en veiligheid

Precies 50 jaar geleden werd één van de succesvolste Volkswagen-modellen ooit gelanceerd: de Passat. Met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren is hij na de Golf en vóór de Kever de bestverkochte Volkswagen aller tijden. Check hier een aantal vernieuwingen.

  • HD LED Matrix-koplampen (IQ.LIGHT);
  • 3D-lichtsignatuur;
  • Interieur: gebruiksvriendelijker en comfortabeler dan ooit;
  • Exterieur: niet veel groter, wel veel grootser;
  • Slimme ergoActive voorstoelen;
  • Nieuwe aandrijflijnen en een hightech platform.


Wil je meer details weten over het nieuwe model? Bekijk de modelpagina en kom alles te weten. 

Interesse in de Volkswagen Passat Variant?

Om je belangstelling kenbaar te maken kun je je gegevens hier achter laten. We informeren je graag over het laatste nieuws.

Volkswagen nieuws

19 september 2023

volkswagen tiguan

Met trots presenteren we de volledig vernieuwde Volkswagen Tiguan, boordevol geavanceerde technologie en een oogstrelend design. Vanaf 2024 kun je dit icoon vol innovaties zelf ervaren in onze showroom.

Ontdek de nieuwe Volkswagen Passat Variant! Op 31 augustus vond de wereldpremière van de nieuwe Volkswagen Passat Variant plaats. De Passat is 50 jaar geworden en voelt zich als herboren. Lees hier alles over het nieuw model!

Op zoek naar een duurzame elektrische auto? Overweeg dan de Volkswagen ID.4 of ID.5. Lees verder om meer te weten te komen over deze auto's en de huidige aanbieding. Dit is een goede gelegenheid om te vernieuwen of over te stappen op elektrisch rijden.