De vernieuwde Volkswagen Passat variant

nieuws

07 september 2023

Ontdek de nieuwe Volkswagen Passat Variant! Op 31 augustus vond de wereldpremière van de nieuwe Volkswagen Passat Variant plaats. De Passat is 50 jaar geworden en voelt zich als herboren. De iconische stationwagen is voortaan altijd geëlektrificeerd en daarmee veelzijdiger dan ooit. Scrol snel door en bekijk de eerste beelden van het nieuwe model.

Nog heel even geduld en dan is de Passat te bestellen! Wil je als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter en we houden je op de hoogte. 

Design, functionaliteit en veiligheid

Precies 50 jaar geleden werd één van de succesvolste Volkswagen-modellen ooit gelanceerd: de Passat. Met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren is hij na de Golf en vóór de Kever de bestverkochte Volkswagen aller tijden. Check hier een aantal vernieuwingen.

  • HD LED Matrix-koplampen (IQ.LIGHT);
  • 3D-lichtsignatuur;
  • Interieur: gebruiksvriendelijker en comfortabeler dan ooit;
  • Exterieur: niet veel groter, wel veel grootser;
  • Slimme ergoActive voorstoelen;
  • Nieuwe aandrijflijnen en een hightech platform.


Wil je meer details weten over het nieuwe model? Bekijk de modelpagina en kom alles te weten. 

Interesse in de Volkswagen Passat Variant?

Om je belangstelling kenbaar te maken kun je je gegevens hier achter laten. We informeren je graag over het laatste nieuws.

Volkswagen nieuws

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.

15 februari 2024

volkswagen T-Cross

Met trots presenteren we de volledig vernieuwde Volkswagen T-Cross. De kleinste SUV van Volkswagen. Vanaf nu in de showroom.

De ID. Buzz was in 2023 de bestverkochte elektrisch aangedreven bestelwagen van Nederland. In zijn eerste volledige verkoopjaar namen het MKB en grote bedrijven in totaal bijna 1.400 exemplaren in gebruik. Lees hier wat de ID. Buzz zo succesvol maakt!