Van den Brug beste Skoda-dealer van het jaar 2017

nieuws

30 januari 2017

Maandag 30 januari 2017 heeft Škoda Nederland ons, Van den Brug, uitgeroepen tot de beste Nederlandse  Škoda Dealer van het jaar 2017.

Als Škoda-dealer voor Friesland en de Noordoost Polder zijn we vereerd dat Van den Brug door Škoda-importeur Pon is uitgeroepen tot de beste Škoda-dealer van Nederland in 2017! Deze titel is gebaseerd op prestaties en andere belangrijke criteria, zoals klantwaardering en marketingactiviteiten. 

Op de foto overhandigt directeur Škoda Nederland Klaas-Pieter Roemeling de award aan Lieuwe Boonstra (service-adviseur, links) en Harry de Jong (verkoopadviseur, rechts), die daarmee het complete Škoda-team vertegenwoordigen.

2017 Overhandiging Award Allerbeste Skoda Dealer Vandenbrug

Jurycommentaar Škoda Nederland over Van den Brug

De directie van Škoda Nederland, kwam op 14 februari 2017 in Heerenveen op bezoek om de gewonnen award persoonlijk te overhandigen aan alle medewerkers van Van den Brug. Klaas-Pieter Roemeling, directeur Škoda Nederland, feliciteerde het hele team en lichtte het jurycommentaar toe:

"Het behalen van de titel Škoda Dealer van het Jaar 2017 is een echte teamprestatie. Van den Brug richt zich op de hoofddoelen van Škoda die zowel op kwantitatief als kwalitatief vlak zijn gesteld. De medewerkers streven naar perfectie op alle vlakken en iedereen, van monteur tot directeur, is hiervan doordrongen.
Door de persoonlijke benadering voelen zowel particuliere kopers als leaserijders zich thuis in de showroom en bij de werkplaatsreceptie van Van den Brug. De ludieke kerstbomenactie, waarbij het team van Van den Brug kerstbomen (wintercheck-geschenk) bij klanten thuis bezorgde, zal hier ook zeker aan hebben bijgedragen. Evenals de Škoda wasdag in de drukke decembermaand.
Dat dit oog voor het klantenbelang onderdeel is van de cultuur enerzijds en het op orde hebben van processen anderzijds, blijkt uit het feit dat Van den Brug hoge punten scoort in klantentevredenheidsmetingen. Ondanks de druk op het team van een verhuizing en implementatie van een nieuw automatiseringssysteem heeft de klant hier geen enkele hinder van ondervonden."

Al 2 jaar op rij bij de beste Škoda-dealers van Nederland

In 2016 behoorde Van den Brug (met vestigingen in Heerenveen, Sneek en Drachten) al tot de drie beste Škoda-dealers in Nederland. Dit jaar eerde importeur Pon ons met het predicaat allerbeste’. Natuurlijk zijn we als bedrijf ontzettend trots op onze collega’s, die met elkaar hard gewerkt hebben om deze prestatie te leveren.

Via deze weg willen we u, onze klant, heel hartelijk danken voor uw waardering en de belofte uitspreken dat we ook dit jaar weer tot het uiterste zullen gaan voor u en uw Škoda.

Bekijk hieronder de overhandiging van de award aan ons complete Škoda-team in Heerenveen. Spreker is Klaas-Pieter Roemeling, directeur Škoda Nederland.