De nieuwe elektrische ID. Buzz is nu te bestellen

De ID. Buzz is nu te bestellen

nieuws

25 mei 2022

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. De nieuwe ID. Buzz is volledig elektrisch en voorzien van de nieuwste technologieën die rijden extra comfortabel maken. De ID. Buzz is verkrijgbaar in twee varianten: als personenwagen en als bedrijfswagen. En je kunt 'm nu eindelijk bestellen!

De Volkswagen ID. Buzz is een ruime personenwagen die is gebaseerd op de T1, maar nu in een modern jasje. De nieuwe elektrische ID. Buzz is altijd verbonden met de wereld om je heen en is voorzien van alle features die rijden extra comfortabel maken. De ID. Buzz Combineert het echte Volkswagen T1 gevoel, met een zee aan ruimte. Hierdoor wordt ieder uitstapje of vakantie leuker dan ooit. 

De ID. Buzz Cargo is de zakelijke variant: de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens. Met een voor een bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius en een super snelle oplaadtijd, is de ID. Buzz Cargo perfect geschikt voor jouw bedrijfsvoering. 

De ID. Buzz

De avonturen van vroeger met de digitale innovaties en het comfort van nu. Dat is de ID. Buzz in een notendop. Met een actieradius van ruim 400 km en een accupakket van 77kWh kun je ermee op avontuur! Stad of natuur: de bus is ontzettend wendbaar door de kleine draaicirkel. Je kunt hem dus overal mee naartoe nemen. 

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

Je rijdt de ID. Buzz vanaf € 56.990.

De ID. Buzz Cargo

De ID. Buzz Cargo staat voor next-level elektrisch rijden zonder belemmeringen in je dagelijkse werk. Ook als je langere afstanden moet rijden, want met een actieradius van ruim 424 kilometer kom je verder dan welke elektrische bedrijfswagen dan ook. Ben je onderweg en moet je laden, dan hoef je nooit lang stil te staan, want je laadt de accu bij een snellader (170 kW) binnen 30 minuten op van 5% tot 80%.

Daarnaast kan de ID. Buzz Cargo ook bidirectioneel laden, wat betekent dat je twee kanten op kan laden. Naast het opladen van de accu kan jouw bus dus ook stroom terugleveren aan het net. Daarmee is de ID. Buzz voorbereid op de toekomst. 

Kies je voor de ID. Buzz Cargo dan ben je verzekerd van toegang tot de binnensteden die door milieuzones mogelijk beperkt worden voor voertuigen met verbrandingsmotoren.

Je rijdt de ID. Buzz Cargo vanaf € 47.150.

ID. Buzz Cargo bij Van den Brug