Maak nu een proefrit in de Audi e-tron GT

nieuws

28 april 2021

Een paar weken geleden hadden we de Audi RS e-tron GT al kort op bezoek voor een preview en wat mooie foto's. Maar nu is hij er echt. De Audi e-tron GT staat bij Audi Van den Brug in Drachten en je kan erin proefrijden.

Audi e-tron GT

“The most attractive Audi ever” zei Marc Lichte, ontwerper van de Audi e-tron GT, bij de onthulling van deze prachtige auto. En daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten. 

De e-tron GT is dé 100% elektrische gran turismo van Audi met bijbehorende proporties, bijna 5m lang en bijna 2m breed. Een GT met een laag zwaartepunt door de accu's tussen de assen te plaatsen. Daardoor krijgt hij weinig overhang en een stabiele wegligging. 

Een ontwerp om de vingers bij af te likken. Niet alleen mooi, maar ook functioneel. Door de Audi e-tron GT in de windtunnel te ontwerpen is Audi erin geslaagd de weerstand sterk omlaag te brengen en zo de actieradius te vergroten. 

Standaard komt de e-tron GT met 19 inch wielen. Maar je kan ook kiezen voor 20 of 21 inch wielen. Wielen die goed tot stilstand worden gebracht met de nieuwe, optionele, wolfraamcarbide remmen. Ten opzichte van reguliere remmen zijn deze remmen maar liefst 30 procent slijtvaster. Daarnaast produceren deze remmen 90 procent minder remstof.

Vraag een proefrit aan in de Audi e-tron GT

Vraag een proefrit aan

Geïnteresseerd in de Audi e-tron GT? Dat snappen we! Vraag hier je proefrit aan. We nemen contact met je op om een afspraak te maken en de details verder te bespreken.