Audi e-tron

nieuws

12 november 2020

De Audi e-tron quattro is inmiddels een bekend gezicht op de wegen in Noord-Nederland. Een krachtige en ruime SUV gecreëerd met een toekomstige blik op duurzaam rijden. In alle opzichten een bijzondere, vooruitstrevende auto.

Audi e-tron nu ook als sportieve Sportback

We zijn verheugd te kunnen melden dat de Audi e-tron nu ook leverbaar is als sportieve Sportback en als zeer krachtige e-tron S. Stuk voor stuk modellen waarbij hightech innovaties, comfort en rijplezier samengaan. Ons streven is simpel. Elektrisch rijden is de toekomst en bij Van den Brug willen geïnteresseerden hierin een ruime keuze bieden.

Boek een proefrit in de e-tron

Maak een proefrit en laat jezelf overtuigen. Benieuwd wat elektrisch rijden bij Audi zo uniek maakt? We nodigen je graag uit voor een proefrit in de Audi e-tron quattro of nieuwe Audi e-tron Sportback. Ook kun je kennis maken met de plugin hybride Audi Q5 TFSI e.

Laat je gegevens achter en boek een proefrit. Ben je na de proefrit overtuigd van de Audi e-tron, dan kun je dit jaar nog gebruik maken van de gunstige bijtelling van 8%. Dat betekent dat dat je nog 5 jaar lang kunt profiteren van een netto bijtelling van € 295 per maand. Je rijdt al een e-tron Sportback vanaf € 65.100 of met een netto bijtelling van €317 per maand.

Plan een proefrit

Laat je gegevens achter.