2022 bij Van den Brug

nieuws

04 januari 2022

Er staat ons weer een mooi jaar te wachten. Veel weten we nog niet. Wie gaat het WK in Qatar winnen, wie wint de Grand Prix van Zandvoort en wie pakt de meeste medailles op de Olympische Spelen? 

Een aantal dingen weten we al wel en zetten we voor je op een rij. Lees snel verder en zie wat je bij Van den Brug kunt verwachten nu de oliebollen en de champagne op zijn. En volg ons op de socials om op de hoogte te blijven van het laatste autonieuws.

Uitbreiding in de ID. Familie

Volkswagen zet in op elektrisch. Dat was al wel duidelijk met de komst van de verschillende modellen in de ID. Familie. En de familie gaat groeien. De ID.5 wordt binnenkort al verwacht in de showrooms. We hebben al een kijkje kunnen nemen bij de ID.5 en de ID.5 GTX en dat ziet er goed uit, de sportief gestileerde SUV Coupé. 

Naast de aandacht voor de sportieve ID.5 is er al veel aandacht voor de ID.Buzz. Deze volledig elektrische opvolger van de Transporter komt er in verschillende uitvoeringen. Voor zakelijk is het een ontzettend handige klusbuzz (ID.Buzz Cargo), voor het gezin een leuke bus (ID.Buzz) die flexibel ingericht kan worden en waarmee autonoom rijden weer dichterbij komt. 

ID.5 En ID.BUZZ
Taigo Multivan

Volkswagen gaat doorrrr

Alsof dat niet genoeg is heeft Volkswagen nog meer in het verschiet. Inmiddels staat hij al in onze showrooms, de Volkswagen Taigo. Deze nieuwe Volkswagen heeft een sportieve styling die past tussen de T-Cross en de T-Roc, misschien niet meteen qua naam, wel qua formaat. 

Naast de compleet nieuwe Taigo heeft Volkswagen ook nog de vernieuwde Polo als GTI voor 2022 in petto en komt er een vernieuwde T-Roc aan. Ook deze populaire crossover is voorzien van een update met o.a. LED verlichting, een digitale cockpit en een infotainmentsysteem die je eenvoudig aan je telefoon koppelt. Ook de nieuwe uitvoering wordt als cabrio uitgebracht in 2022.

En dan staat in januari óók de vernieuwde Volkswagen Multivan te shinen in de showroom. Wederom een praktische bus met ongekende mogelijkheden. Wat die mogelijkheden zijn? Hou ons in de gaten, want we gaan ze zoveel mogelijk aan je laten zien. 

VDB Audi Dakar V2

Audi goes Dakar met de RS Q e-tron

Wat nu al zeker is? Audi gaat een spectaculaire januari tegemoet. Met de RS Q e-tron maakt Audi zijn opwachting bij de Dakar rally. De ultieme uitdaging voor iedere auto stelt Audi met dit bijzondere project voor nooit vertoonde uitdagingen. In minder dan 12 maanden is dit project van de grond gekomen en we zijn dan ook heel benieuwd tot welk resultaat dit gaat leiden. Niet alleen in de eindstand van de rally natuurlijk. Ook zijn we benieuwd welke techniek er gaat overvloeien in de straatauto's van Audi. 

Voorsprong door techniek bij Audi, ook in 2022

Op het gebied van elektrisch rijden gebeurt al veel. En dat gaat in 2022 gewoon door. Het is nu nog een concept, maar voor 2022 verwachten we van Audi de Q6 e-tron. Een grote broer voor de Q4 e-tron. We gaan ervan uit later in 2022 meer informatie te kunnen deze over de nieuwste elektrische aanvulling bij Audi. 

Naast elektrisch nieuws komt Audi ook nog met een nieuwe A8 in 2022. Dit toonbeeld van luxe is voorzien van een nieuw design en krijgt de nieuwste technische mogelijkheden aan boord in 2022. 

Audi A8 2022 Interieur Stuur
skoda enyaq bijtelling

Goed nieuws voor elektrisch rijden

Er is meer goed nieuws voor bestuurders van elektrische auto's. Koop of Private Lease je in 2022 een elektrische auto? Dan krijg je daarop subsidie. Omdat je toch al een stuk voordeliger rijdt met een elektrische auto wordt het zo wel heel aantrekkelijk om de overstap te maken. De subsidie is ook van toepassing op de aanschaf van elektrische occasions. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen.

Elektrisch rijden

Enyaq Coupé Karoq

ŠKODA plaagt met de ENYAQ Coupé

Ook ŠKODA blijft bewegen. De populaire, en 100% elektrische, ENYAQ krijgt een Coupé uitvoering in 2022. Een sportief aflopende daklijn zorgt voor een nóg optimalere stroomlijn en daarmee weer lager verbruik op de accu. Daarmee wordt de ENYAQ een steeds grotere speler op gebied van elektrisch rijden.

Dat SUV's steeds populairder worden is wel helder als je kijkt naar de verschillende modellen bij o.a. ŠKODA. De KAROQ is één van de modellen die hieraan bijdraagt en dat in 2022 zal blijven doen. Met een aangescherpt uiterlijk oogt de KAROQ weer een stuk stoerder en volwassener. We zijn nieuwsgierig wat de KAROQ gaat doen in 2022 en zien alvast uit naar zijn komst in de showroom.

Nu we het toch over ŠKODA hebben, bij één van de vestigingen van Van den Brug zal een nieuw ŠKODA servicepunt komen. Welke dat is laten we nog even in het midden. Zodra het nieuws kenbaar gemaakt kan worden lees je het op onze website, want dit is nieuws waar we elke keer weer trots op zijn. 

Van den Brug in 2022

Van den Brug staat ook niet stil in 2022. We noemden al het WK Voetbal, Grand Prix F1 van Zandvoort en de Olympische Spelen waar we naar uitkijken en hopen we een mooi feestje te kunnen bouwen bij de evenementen. Op iets kleinere schaal is de Fietselfstedentocht die op 6 juni 2022 weer van start zal gaan en waar we graag onze bijdrage aan leveren. Net als ieder jaar hopen we weer op meer plezier dan zadelpijn.

Ook binnen de organisatie bij Van den Brug gebeurt het nodige. We noemden al het ŠKODA Servicepunt dat erbij komt in 2022. Ook hopen we nieuwe collega's te verwelkomen in het nieuwe jaar om de teams op de verschillende locaties te versterken. Zoek je nog een leuke en uitdagende baan? Neem eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet ben jij in 2022 onze nieuwe collega!

Meer dan genoeg dus om naar uit te kijken. En zoals het hoort gaat er nog veel meer gebeuren. Hou daarom de website en de socials in de gaten om up-to-date te blijven.

En natuurlijk kijken we uit naar een nog Beter 2022 en zien we je graag terug bij Van den Brug in één van onze vestigingen.

Vacature Verkoopadviseur Verv Verkoopleider Skoda Vandenbrug