De vernieuwde Volkswagen ID.3

nieuws

20 juni 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte vernieuwde Volkswagen ID.3 vanaf nu beschikbaar is in onze showrooms! Met een sportiever design, slimmere assistenten en gloednieuwe kleuren biedt de vernieuwde ID.3 een nog betere rijervaring. En het beste van alles: hij is nog steeds verrassend ruim!

De vernieuwde ID.3 is ontworpen om indruk te maken en je te laten genieten van elke rit. Het sportievere design trekt direct de aandacht, terwijl de slimmere assistenten je helpen om veilig en geconnecteerd te blijven onderweg. Met de nieuwe kleuren is het echt een eyecatcher.

Vanaf maandag bewonder je de vernieuwde ID.3 in onze Volkswagen showrooms in Drachten, Heerenveen & Sneek. Onze collega's staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Stap nu in de vernieuwde Volkswagen ID.3 en ervaar de perfecte combinatie van sportiviteit, slimme technologie en ruimte. Plan een proefrit en ontdek de upgrade waar we zo trots op zijn!

Plan nu jouw proefrit in de vernieuwde ID.3

Gebruik hiervoor onze handige proefritaanvrager. Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten bij welke Van den Brug-vestiging je een proefrit wil maken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om deze proefrit te bevestigen.

Fries familiebedrijf pakt maar liefst drie Dealer van het Jaar-titels. Lees meer...

Ontmoet de ID.4: de grote broer van de ID.3. Net als de ID.3 voorzien van ruime, comfort een ruime hoeveelheid technische snufjes.

Bij Van den Brug hebben we een breed scala aan elektrische Volkswagens om aan jouw behoeften en voorkeuren te voldoen. Ontdek welke elektrische Volkswagen bij jou past.