Nu meer hightech dan ooit, de VW Tiguan Allspace

nieuws

12 mei 2021

Zomer 2021 is de perfecte timing voor de vernieuwde Tiguan Allspace. Met nog meer connectiviteit en lekker veel hightech en assistentiesystemen is deze extra ruimte SUV gemaakt voor maximaal rijplezier. De Volkswagen Tiguan Allspace is hiermee ideaal en mateloos populair bij grote gezinnen. Terecht, want bij deze grotere uitvoering van de ook al ruime Volkswagen Tiguan kun je optioneel tot 7 zitplaatsen kiezen en nog ruimte overhouden voor bagage.

En ga je graag met de caravan op pad? Geen probleem, de Tiguan Allspace trekt tot 2.500 kg. Een grote SUV dus met grote prestaties. 

Volkswagentiguanallspace10 2 (HD)

IQ all around

De vernieuwde Tiguan Allspace heeft voor en achter IQ-verlichting. Dat betekent groot licht zonder tegenliggers te verblinden, geanimeerde richtingaanwijzers en nu met een doorlopende LED-strip in de grille.

Aan de achterzijde van de nieuwste generatie Tiguan Allspace introduceert Volkswagen de klik-klak-verlichting. Een typische naam voor achter- en remlichten die schakelen zodra je remt. Het effect is vergelijkbaar met het derde remlicht. Opvallende naam, maar belangrijker nog, opvallende lichten.

Hightech all the way voor de Tiguan Allspace 2021

Waar de Tiguan Allspace de grootste stap maakt is in de nu aanwezige systemen. Zo kun je kiezen voor Travel Assist, waarmee je nog met nog meer comfort en ontspanning op reis gaat. Travel Assist combineert namelijk in feite meerdere systemen waarmee je semi-autonoom kunt rijden: remmen, gasgeven en sturen, en dat tot 210 km/h.

Naast Travel Assist krijg je bij de Tiguan Allspace standaard een digitale cockpit en het nieuwste infotainmentsysteem. En met WeConnect maak je eenvoudig contact met je telefoon en heb je je favoriete muziek of podcast direct onder de knop.

 

Volksagentiguanallspace4 (HD)