Klanten winnen deelname aan Audi Driving Experience

nieuws

02 april 2022

Meneer De Jong is 85 jaar en heeft er altijd van gedroomd om over het circuit te racen. En dat gaat zomaar gebeuren, dankzij de Audi Lifetime Service waar meneer gebruik van maakt. 

Audi verlootte onder klanten die met een Audi van 5 jaar of ouder voor onderhoud naar de dealer gaan kaarten om deel te nemen aan de Audi Driving Experience. Twee van onze klanten vielen in de prijzen. Meneer De Jong was onlangs in de showroom om de prijs in ontvangst te nemen toen hij vertelde er altijd van gedroomd te hebben om een rondje over het circuit te rijden. Dat kunnen er zomaar meer dan één worden lijkt ons.

Bij de Audi Driving Experience ervaar je wat quattro zo speciaal maakt. Met verschillende modellen wordt gereden op het circuit. Deze keer gaan meneer De Jong en de andere deelnemers over het circuit in een de Audi RS 3, de Audi RS e-tron GT en de Audi R8 V10.

Foto Audi Driving Experience V1
Audi Lifetime Service Onderhoud Vandenbrug

Audi Lifetime Service

Is jouw Audi 5 jaar of ouder? Dan past de Audi Lifetime Service perfect bij je. Op die manier krijgt jouw Audi het beste onderhoud voor een gunstige prijs. Met Audi Lifetime Service heb je een aantal zekerheden:

  • 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties
  • Snel weer op weg met 24/7 pechhulp in Europa
  • Dealer-onderhoud voor een gunstige prijs
  • We kennen je Audi van A tot Z
  • Je kunt terecht in Drachten en Heerenveen

Plan meteen je afspraak