Van den Brug scoort opnieuw goed bij Škoda-dealer van het Jaar

nieuws

11 maart 2022

Het is ons wederom gelukt om hoog te scoren in de Dealer van het Jaar verkiezing van Škoda. Ook dit jaar hebben we de tweede plek weten te winnen en daar zijn we trots op. 

Lyan Zielhorst en Annique Vaessen, Accountmanagers Sales bij Škoda Nederland, gaven een mooi compliment. Ze vertelden zich altijd welkom te voelen bij Van den Brug. Datzelfde gevoel ervaren klanten als ze bij Škoda Van den Brug komen.

Ook benoemden ze de goede scores die we jaarlijks weten te behalen en waardoor we ieder jaar opnieuw meedingen naar Škoda-dealer van het Jaar. Het zal je daarom niet verbazen dat we ons dit jaar opnieuw gaan inzetten om de eerste plaats weer te veroveren.

Teamprestatie

Ype Boelens, verkoopleider voor o.a. Škoda, benadrukte dat het een prestatie is van het gehele team op alle vestigingen van Škoda Van den Brug waarbij ieder onderdeel ervoor gezorgd heeft dat deze prestatie tot stand is gekomen. "We doen het hier écht met z'n allen." aldus Ype.

Het doel is altijd de glimlach bij de klant op het gezicht te brengen, en daar slaagt Škoda Van den Brug keer op keer in. 

Skoda Dealer Van Het Jaar Tweede Plaats2

Van A tot Z

Bij de verkiezing van Škoda-dealer van het Jaar wordt gekeken naar het totaal van de organisatie, van verkoop tot onderhoud en service. Niet alleen Škoda doet deze beoordeling. Ook klanten spelen een belangrijke rol in de verkiezing van Dealer van het Jaar. We zijn dan ook ontzettend blij met de hoge klantwaardering.