Kik Pierie maakt kennis met VW T-Cross

nieuws

22 mei 2019

Kik Pierie maakt kennis met VW T-Cross

Voor de speler en zijn auto, een rubriek in het blad van sc Heerenveen mocht verdediger Kik Pierie ditmaal een ritje maken in de VW T-Cross, een sportieve en stoere SUV.

De jonge verdediger die dit seizoen een mooie transfer naar Ajax afdwong, was wel te porren voor een kennismaking met de T-Cross. Speciaal voor de gelegenheid was door De Heeren van Rinsma een passende outfit voor Kik uitgezocht.

De T-Cross auto wordt door VW omschreven als veelzijdig en niet in een hokje te plaatsen: ‘als iedereen rechtdoor gaat, gaat de T-Cross samen met jou rechtsaf’. Met behulp van diverse functionaliteiten zet Volkswagen veiligheid op de eerste plek met de T-Cross.

‘Een toffe auto,’ vond Kik. De verdediger is wel gecharmeerd van mooie auto’s, maar vindt comfort en veiligheid ook erg belangrijk. ‘Zeker als ik straks wat vaker vanuit Amsterdam op en neer moet rijden.’ Muziek en dus een stel goede speakers is een must voor Kik, die graag zijn favoriete muziek, rap, door de auto laat schallen.

Ook de door De Heeren van Rinsma uitgezochte kleding, een setje van Mastrum (trui), Drykorn (broek), Replay (jack) en Nubbik (schoenen), viel in de smaak bij de voetballer die wel van mooie kleren houdt.

15042019252046 Fph1952 (1) (Large)