Nu ook Škoda Service dealer in Buitenpost

nieuws

22 maart 2022

Vanaf 22 maart 2022 is Van den Brug Buitenpost officieel Škoda Service dealer. Voor Škoda-rijders in de omgeving betekent dit nog meer gemak en service, lekker dichtbij huis.

De afgelopen jaren is het marktaandeel van automerk Skoda enorm gegroeid. Met de komst van onder andere modellen zoals Kodiaq en de volledig elektrische Enyaq kiezen er steeds meer mensen voor Škoda. Om Skoda Servicedealer te kunnen worden, hebben we onlangs een officiële toetredingsaudit met succes volbracht.

“Het verdienen van het Skoda Service-dealerschap maakt mij trots. Trots op het team Buitenpost en trots op het bedrijf waar we voor mogen werken. Bij Van den Brug doen we het graag beter en maken we het de klant graag gemakkelijk. Waar we juist veel merkdealers zien vertrekken uit de regio, hebben wij ervoor gekozen om onze service verder uit te breiden”, aldus Willem Hof, bedrijfsleider in Buitenpost. "We vinden het namelijk belangrijk dat je als Škoda-rijder ook dichtbij huis maximale service kunt ervaren.”  

Bekijk onze services bij Škoda Service Van den Brug in Buitenpost

Škoda Service dealer

Als Škoda Service dealer werken we met originele onderdelen, worden onze monteurs continu getraind en geschoold en staan we voor maar liefst 4 jaar garantie op onderhoud en 24/7 pechhulp in vrijwel heel Europa. Breng je jouw Škoda naar Van den Brug Buitenpost, dan ben je dus verzekerd van het beste onderhoud. Daarnaast blijft eventuele fabrieksgarantie behouden op jouw Škoda bij onderhoud door Van den Brug Buitenpost.
Skoda Economy Service Onderhoud Vandenbrug
Škoda Service Dealer Vandenbrug Buitenpost

Van den Brug Buitenpost

Van den Brug Buitenpost is trouwens al sinds 1947 Volkswagen en VW Bedrijfswagens-dealer en daarmee een vertrouwd adres voor onderhoud en service van menig Volkswagen-rijder in de regio.
Sinds 2014 aan de Ried gevestigd, maar daarvoor jaren aan de Voorstraat. Anno 2022 breidt Van den Brug het service-dealerschap dus verder uit met Škoda Service.