De Volkswagen ID.7 Pro Business is nu te bestellen

nieuws

29 september 2023

Volkswagen presenteert met trots de ID.7, het nieuwste en meest luxe lid van de ID.-familie. Deze elektrische sedan, het vlaggenschip van het merk, is nu beschikbaar in de exclusieve Pro Business uitvoering. Met een prijs vanaf €61.490* combineert het model premium kenmerken met ongekende technologische innovaties.

De voorverkoop van de ID.7 is inmiddels gestart. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder of neem alvast contact met ons op! 

Prestaties waar je u tegen zegt

Bij de ID.7 Pro Business wordt niets aan het toeval overgelaten. De auto is gebaseerd op het verbeterde MEB-platform en biedt een krachtige 210 kW/286 pk elektromotor, aangedreven door een 77 kWh accupakket. Dit garandeert een indrukwekkende actieradius van 617 km (WLTP)**. Snelladen? Dat kan met een imponerende 175 kW.

Mooi van buiten, comfortabel van binnen

De ID.7 ziet er strak uit en biedt binnenin alle comfort. Een ruimtelijk design, fijne stoelen en een dashboard vol innovaties. Met het geavanceerde 15-inch infotainmentsysteem en de augmented reality head-up display is het echt genieten.

Meer dan alleen mooi

De Pro Business editie biedt veel extra's, zoals LED Matrix-verlichting en 19-inch 'Hudson' velgen. En voor de liefhebbers zijn er nog extra opties zoals een 'smart glass' panoramadak en het Harman Kardon audiosysteem.

Bij Van den Brug zit je goed

Met de ID.7 krijg je tot 7 jaar onderhoud en een 8-jarige fabrieksgarantie op de batterij. En mocht je pech hebben, dan staat de Volkswagen pechhulp voor je klaar. En bij Van den Brug? Daar helpen we je gewoon zoals je van ons gewend bent, zonder poespas.

Binnenkort op de weg

Het wachten is bijna voorbij. De ID.7 Pro Business is nu te bestellen en de eerste auto's worden dit jaar nog geleverd. Heb je interesse of wil je meer weten over dit model? Laat dan je gegevens achter. We informeren je graag over het laatste nieuws, de prijzen en specificaties.

* De informatie in dit nieuwsbericht is gebaseerd op data bij publicatie. Specificaties en prijzen kunnen wijzigen. Alle prijzen zijn inclusief BTW, BPM en andere kosten, tenzij anders aangegeven.

** Het daadwerkelijke bereik kan variëren afhankelijk van verschillende factoren.

Volkswagen nieuws

De SEBA regeling gaat op dinsdag 23 april 2024 weer open. Hiermee profiteer je van € 5.000,- extra voordeel bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.