De eerste Volkswagen ID.3 rijdt de weg op

nieuws

01 september 2020

Dinsdagmiddag 8 september leverden collega's Erik Arendz en Jurjen Draijer van Friesland Lease de allereerste splinternieuwe Volkswagen ID.3 af in Sneek. Na meer dan een jaar wachten, een exclusieve preview in juni, de eerste proefritten enkele weken geleden is er nu ook de eerste aflevering van de nieuwe Volkswagen ID.3. Een bijzonder spannend moment!

Primeur Donker Groep

De Donker Groep had de primeur in Friesland en mocht de eerste ID.3 in ontvangst nemen. Dit Friese bedrijf realiseert groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. Zij ontwerpen, realiseren en beheren deze belevingen vanuit gedrevenheid en vakmanschap. Zoals zij het zelf verwoorden: "Wij geloven in de kracht van groen." Daar passen duurzame Volkswagen ID.3 modellen bij!

Uitgebreide demonstratie van de ID.3

Erik Arendz gaf een uitgebreide demonstratie van alle features en mogelijkheden van de auto. Hij trof een bijzonder enthousiaste dame die de auto in ontvangst nam. Positieve woorden waren er van Donker Groep: 'Ik heb een goede uitleg gehad en de auto uitvoerig kunnen testen. Complimenten daarvoor!