Audi Excellent dealer en #2 Audi dealer van Nederland 2022

nieuws

24 maart 2022

Audi Nederland heeft Van den Brug op woensdag 23 maart 2022 uitgeroepen tot #2 Audi-dealer van Nederland. Hierbij is Van den Brug geroemd om de prestaties, klanttevredenheid en creativiteit rondom marktintroducties.  Eerder dit jaar ontving Van den Brug al het predikaat Audi Excellent Dealer. 

Verkoopleider Roos Buikema en bedrijfsleider Marco Veling ontvingen deze prijs namens het complete team uit handen van Ferry Enders, managing director Audi Nederland, tijdens de landelijke dealermeeting. "Ik ben ontzettend blij en trots op ons team: van verkoopadviseur, service-adviseur, monteur tot magazijn en marketingafdeling. Met zijn allen hebben we deze prestatie geleverd" aldus Roos. 

Uit het juryrapport

"Het behalen van de titel Excellent Dealer en de tweede prijs Audi Dealer van het Jaar 2022 hebben jullie ontzettend verdiend. Voor de verkiezing hebben we alle Audi-dealers in Nederland beoordeeld op cijfers en op het verhaal dat je als dealer vertelt.

Bij deze cijfers kijken we naar verkochte auto's, werkplaatsbezoeken, maar ook zeker naar de klanttevredenheid. Een blije klant is namelijk het mooiste compliment voor de dealer. Daarnaast hebben we als Audi Nederland gekeken naar de pitch van de zes beste Audi-dealers. Tegenover een 5-koppige jury gelijk aan het televisieprogramma “Dragons Den” heeft Van den Brug zichzelf en diens manier van werken gepresenteerd. Hierbij sprak de creativiteit, passie voor het merk en de drang om het altijd beter te willen doen boekdelen. Een verdiende tweede plek." 

Roos Podium Audi Dealer Van Het Jaar
Van den Brug wint tweede prijs Audi Dealer Van Het Jaar 2022

Wat betekent dit voor onze klanten?

Als Van den Brug zijn we blij met de behaalde prestatie, maar nog meer met onze klanten. We voelen ons gewaardeerd en gaan ook het komende jaar ontzettend ons best doen om het nog beter en leuker voor onze klanten te maken. 
Met het streven om volgend jaar de allerbeste Audi dealer van Nederland te zijn.