De Audi-reis naar Toscane is begonnen

nieuws

04 oktober 2022

We zijn onderweg!

Samen met een aantal van onze Audi-klanten reizen we deze week naar Toscane voor een unieke reis. We bezoeken de mooiste steden en rijden over de mooiste wegen van Italië.

De auto's van de deelnemers zijn afgelopen weekend bij ons afgeleverd en maandag op transport naar Toscane gegaan.

De avonturen van onze reizigers worden natuurlijk door ons vastgelegd. Ben jij benieuwd wat voor mooie plaatjes dat oplevert? Volg ons dan via Facebook of Instagram.

Ontsnap aan de tijd

Een Indian Summer in Toscane met je eigen auto klinkt natuurlijk heerlijk, maar kost je normaliter minimaal twee volle reisdagen. Wij verslaan de tijd met deze unieke reis. 

Op donderdagochtend 6 oktober brengen we de deelnemers naar het vliegveld in Eelde. Van daaruit vertrekken we met een privé-vliegtuig naar Pisa, waar de auto's van de deelnemers staan te wachten. Zo ontbijten ze in een fris Nederland en lunchen ze dezelfde dag nog op een terras in een eeuwenoud Italiaans dorpje. Heerlijk toch?

Tijdens onze reis door Toscane reizen we langs unieke plekken. We overnachten in luxe hotels en dineren bij de beste restaurants van de regio. Daarnaast wordt iedere dag een optionele lunch aangeboden op bijzondere plekken die in een aantal gevallen speciaal voor ons worden ingericht. Voor het dagprogramma bieden we de deelnemers diverse excursies aan, maar ze hebben ook alle vrijheid om de dag zelf verdere invulling te geven.

Zo reizen we vier dagen lang als ware VIPs langs het mooiste dat Italië te bieden heeft. Op zondag 9 oktober vliegen we aan het eind van de dag terug van Perugia naar Eelde. Zo halen we het maximale uit een lang weekend Toscane.

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar het nieuws van Van den Brug? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.