Nieuwe auto's voor de dames van sc Heerenveen

nieuws

22 augustus 2023

Wij, als mobiliteitspartner, zetten niet alleen wielen in beweging, maar dragen ook graag bij aan de sportieve groei en ambities van de dames van sc Heerenveen! Daarom sponsoren Friesland Lease en Van den Brug het dameselftal van sc Heerenveen en hebben we op 22 augustus de autosleutels van de Volkswagen Polo's overhandigd aan de dames. 

Die vallen wel op!

Het was een zonnig moment tijdens de overhandiging van de sleutels. Bote Galema, namens Van den Brug en Jan Baljeu, namens Friesland Lease overhandigden de 8 sleutels van de Volkswagen Polo's aan Martin Koopman, Commercieel manager van sc Heerenveen. Waarna de dames hun eerste rit konden maken.

De dames van sc Heerenveen hebben een duidelijke ambitie: professionaliseren en groeien op het veld en buiten het veld. Hieraan willen wij ons steentje bijdragen. Daarom sponseren wij de dames van sc Heerenveen.

Op de weg zijn ze niet te missen: de Volkswagen Polo van de dames van sc Heerenveen. Uitgerust met het welbekende logo van sc Heerenveen om extra op te vallen. 

Wij wensen de dames van sc Heerenveen veel veilige kilometers toe en veel mooie sportprestaties. 


Veilig, betrouwbaar en Duits technisch vernuft: dat is Volkswagen. Bekijk hier ons hele aanbod...

Lees snel verder en laat je inspireren door de opvallende kenmerken van de Touareg of bekijk direct alle beschikbare modellen.

Honderd jaar oud worden is een prestatie op zich. Maar in je honderdste levensjaar ook nog diverse prijzen pakken, is toch met recht bijzonder te noemen. Lees het hier allemaal...