Van den Brug uitgeroepen tot ‘Audi Excellent Dealer 2022’

nieuws

27 januari 2022

Deze week is bekend gemaakt dat wij ons dit hele jaar ‘Audi Excellent Dealer’ mogen noemen. Deze titel komt voort uit een succesvol jaar waarin we hoge klanttevredenheidscijfers en sterke verkoopprestaties hebben gerealiseerd. Audi Nederland vergelijkt jaarlijks de prestaties van alle Audi-dealers in het land en heeft aan zes dealers in Nederland deze exclusieve onderscheiding toegewezen.

Roos Buikema Audi Excellent Dealer

Onderscheidend in advies en kwaliteit

“Voor ons was 2021 een ontzettend mooi jaar. In april mochten we als enige dealer in Noord-Nederland het merk Audi Sport in ons assortiment opnemen. Audi Sport is het premium label met de meest exclusieve modellen. Dat we dit merk mogen voeren zegt iets over de kwaliteit van het werk van onze monteurs en de manier waarop onze verkoopmedewerkers je adviseren in je zoektocht naar een andere auto. Hierin weten we ons echt te onderscheiden. We staan niet stil, maar we willen het iedere dag beter blijven doen. En die ontwikkeling wordt beloond,” vertelt Roos Buikema, Verkoopleider bij Audi Van den Brug in Drachten.

De lat ligt hoog

“We zijn trots op deze prachtige prestatie van het Audi-team,” aldus Tjeerd Adema, Algemeen Directeur van Van den Brug. “Na 2021 is ons er natuurlijk veel aan gelegen om dit niveau vast te houden. De lat ligt hoog, maar wij willen laten zien en laten beleven dat je als Audi-liefhebber maar beter naar Van den Brug kunt gaan.”

Tjeerd Adema Audi Excellent Dealer 2022 (1)

Dealer van het jaar

Naast de titel ‘Audi Excellent Dealer 2022’ zijn we ook nog in de race voor de titel ‘Audi Dealer van het Jaar’. In maart wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang beste Audi dealer van het land mag noemen. Uiteraard verwachten we ook in die strijd hoge ogen te gooien.