De vernieuwde Škoda Scala & Kamiq zijn nu te bestellen!

nieuws

11 januari 2024

De Skoda Scala en Kamiq, twee populaire modellen van Skoda, hebben een frisse facelift gekregen. Met subtiele designveranderingen en bijgewerkte technologie bieden deze modellen een vernieuwde rijervaring. Ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en betrouwbare auto.

De Scala, bekend om zijn ruime interieur en efficiëntie, is nu uitgerust met geavanceerde infotainmentsystemen en verbeterde veiligheidsfuncties.

De Kamiq, een favoriet voor zijn compacte veelzijdigheid, heeft een frisser uiterlijk gekregen en is voorzien van nieuwe rijassistentiesystemen.

Beide modellen bieden verbeterde motoropties die zorgen voor een avontuurlijkere en zuinigere rijervaring. Ben jij benieuwd wat de Scala & de Kamiq voor jouw in petto hebben? Klik dan op de onderstaande button!

Škoda Scala

Škoda Kamiq

Interesse in de Scala of Kamiq?

Om je belangstelling kenbaar te maken kun je je gegevens hier achter laten. We nemen graag contact met je op.

Škoda nieuws

14 februari 2024

skoda octavia

Maak kennis met de vernieuwde Škoda Octavia. Hightech in luxe en comfort, aangescherpt in design. Blijf op de hoogte bij Van den Brug.

11 januari 2024

skoda kamiq scala

Ze zijn er: de vernieuwde Scala en Kamiq. Deze twee modellen hebben een frisse facelift gekregen. Heb je interesse? Lees dan vooral verder!

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden is populairder dan ooit. Maar wat zijn de meest populaire private lease modellen? We vertellen het je graag!