Audi A3 2020 video

nieuws

01 juni 2020

Donderdag 28 mei was de dag dat de nieuwe Audi A3 al even te bewonderen was in de showroom van Drachten. Het nieuwe model heeft nu zijn definitief zijn plek in de showroom gekregen. Albert Rinia geeft in exact 2:20 minuten een videotour en geeft zijn bevindingen over de nieuwe A3. Daarnaast bracht DijkstraMedia de nieuwe Sportback van top tot teen in beeld en zorgde voor een sound & visual review. Bekijk hieronder de twee video's.

De nieuwe Audi A3 Sportback in 2:20 minuten

Een visuele voltreffer. Dat is hoe wij de nieuwe Audi A3 Sportback 2020 noemen. In 2:20 minuten neemt Albert Rinia je mee en laat jou het nieuwe model zien.

Audi A3 2020 Sportback sound & visual video

Onderscheid tussen de A3 en zijn familieleden

De Audi A3 2020 Sportback is hét model waar menig leaserijder op heeft gewacht. Meer dan ooit tevoren deelt hij componenten met zijn eveneens bekende familieleden als de Volkswagen Golf, Seat Leon en Skoda Octavia. Dat geldt zeker voor het interieur. In de video zie je hoe het model zich weet te onderscheiden als een echte Audi.

De buitenmaten zijn nauwelijks gewijzigd en evenmin de afmetingen van het interieur. Hier zien we nu twee grote schermen en nauwelijks nog fysieke toetsen. De video toont vanaf 03.29 minuten een zeer uitgebreide walktrough van de cockpit en het multi media display. 

A3 Sportback nu in de showroom

De nieuwe A3 Sportback 2020 is nu terug te vinden in onze showroom. Kom langs en bewonder het nieuwe model. De nieuwe A3 Limousine 2020 is te bestellen bij ons Audi team. Informeer naar alle mogelijkheden en kom langs in onze Customer Private Lounge om uw eigen A3 op maat samen te stellen.