Volkswagen komt met betaalbare elektrische auto: de ID.2

nieuws

16 maart 2023

De Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5 en de ID. Buzz zijn we al even bekend mee. Vandaag zijn de eerste beelden van de ID.2 bekend gemaakt. Deze auto wordt een auto voor het volk, volgens Volkswagen. 

Over twee jaar wordt de ID.2 op de markt gebracht. De auto wordt ingezet als betaalbare familie auto. Deze Volkswagen wordt namelijk de gezinsauto voor nog geen 25.000 euro. Volkswagen wil een relatief goedkope elektrische auto op de markt brengen."Onze merknaam heeft altijd beloofd dat we auto's voor het volk maken. Daarom vinden we het belangrijk dat wij nu ook daadwerkelijk met een betaalbare elektrische auto komen", zegt Imelda Labbé, lid van de raad van bestuur van Volkswagen voor Verkoop en Marketing.

De prijs is aantrekkelijk, maar ook de praktische eigenschappen. Hij biedt ondanks zijn compacte buitenmaten de interieurruimte van een VW Golf. De ID.2 is 4,05 meter lang en daarmee zelfs twee centimeter korter dan een VW Polo. Niettemin hebben opgroeiende kinderen genoeg zitplek op de achterbank. De kofferbak is eveneens verrassend groot, met zijn 490 liter inhoud.

Van den Brug biedt je een financiering passend bij jouw wensen tegen een aantrekkelijk tarief. Voor ieder merk dat door Van den Brug aangeboden wordt, zijn er verschillende financieringen beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per merk. 

Van den Brug is een autobegrip in Friesland en ver daar buiten. Als dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens ben je bij ons op het juiste adres voor de aankoop van jouw nieuwe auto. Bekijk hier ons beschikbare aanbod nieuwe auto's.

Ben je op zoek naar een jong gebruikte auto? Bij Van den Brug ben je aan het juiste adres! Met meer dan 200 occasions op voorraad vind je altijd de auto die bij jou past. Bekijk direct ons aanbod.