Hoge kortingen op de Volkswagen ID.4 en ID.5!

nieuws

04 september 2023

Op zoek naar een duurzame elektrische auto? Overweeg dan de Volkswagen ID.4 of ID.5. Deze modellen combineren de bekende kwaliteit van Volkswagen met de nieuwste elektrische technologie. Bij Van den Brug hebben we beide modellen op voorraad en zijn ze ook nog eens afgeprijsd. Lees verder om meer te weten te komen over deze auto's en de huidige aanbieding. Dit is een goede gelegenheid om te vernieuwen of over te stappen op elektrisch rijden.

Wacht niet langer en bekijk het hele aanbod of kom langs in onze showroom!

De Volkswagen ID.4

De ID.4, de volledig elektrische SUV van Volkswagen met een actieradius tot 501 kilometer. Voorzien van comfort en een ruime hoeveelheid technische snufjes.

De ID.4 is er ook als GTX. Dit staat voor sportief rijplezier en is het logische vervolg op GTI, GTD en GTE. Perfect voor de sportieve rijders. De Volkswagen ID.4 is de eerste van een reeks modellen met dit label.

De ID.4 GTX gaat van van 0 naar 100 in 6,2 seconden. De top is begrensd op 180 km/h. Daarmee kom je goed vooruit!

 

Volkswagenid 8 (Large)
Volkswagen Id5 Gtx

De Volkswagen ID.5

Maak kennis met de Volkswagen ID.5. Volkswagen's eerste elektrische SUV-Coupé. Een stijlvolle gezinsauto met een krachtige elektromotor en sportieve kenmerken.
Eigenlijk maakt dat de ID.5 gewoon de iets meer gespierde en atletische broer van de Volkswagen ID.4.

Naast de 'gewone' ID.5 is er ook  in de ID.5 GTX verkrijgen. De afkorting GTX staat garant voor extra sportieve prestaties, vierwielaandrijving en in het geval van de ID.5 GTX een bereik tot wel 497 kilometer. 6,3 seconden van 0 naar 100km/u. 

 

Bekijk voorraad

Alle voorraad

Ben je op zoek naar een elektrische auto die geavanceerd is? Kijk dan eens naar de Volkswagen ID.4 en ID.5. Deze elektrische modellen brengen de vertrouwde kwaliteit van Volkswagen samen met de laatste innovaties in elektrisch rijden. Het goede nieuws is dat je ze nu bij Van den Brug vindt, en dat nog wel voor een verlaagde prijs. Voor de nieuwe prijs van elk model, lees je alles op de voorraadpagina. 

ID.4 GTX And ID.5 GTX IC0587

Volkswagen nieuws

De SEBA regeling gaat op dinsdag 23 april 2024 weer open. Hiermee profiteer je van € 5.000,- extra voordeel bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.