Epke Zonderland klaar voor de toekomst

nieuws

31 mei 2019

Woensdag 29 mei kwam Olympisch kampioen Epke Zonderland langs bij Van den Brug Heerenveen voor de aflevering van zijn nieuwe Volkswagen Touareg. Rinke van Keimpema, directeur van Volkswagen Nederland, overhandigde de sleutels aan de topsporter. 

Alle reden voor een Volkswagen

“Ik ben erg enthousiast over Volkswagen”, vertelt Epke. “We hebben een jarenlange samenwerking en ik ben blij dat deze voortgezet wordt.” Met de derde generatie Touareg tilt Volkswagen luxe, comfort en rijervaring naar een hoger niveau. “Het is een jongensdroom die uitkomt en je beleeft veel rijplezier”, aldus de topsporter. “Hiernaast is het een praktische auto met veel ruimte. Handig als je bijvoorbeeld met een ploeg op pad bent.”

Veilig en gemakkelijk op weg

Met behulp van de vele features en innovaties van de Touareg kan Epke veilig op weg. Richard Lodenstijn, verkoopadviseur bij Van den Brug Heerenveen, gaf een toelichting: “De Touareg heeft onder andere Lane Assist, Park Assist en Adaptive Cruise control” vertelt Richard. “Hiernaast is de SUV van Volkswagen geheel te personaliseren, met onder andere ambient lighting.” 

Betrokken bij Friese cultuur en sport

Naast het leveren van topprestaties staat betekenisvol ondernemen ook hoog in het vaandel bij Van den Brug. Als familiebedrijf snappen wij dat je samen verder komt. Daarom zijn wij betrokken bij Friese cultuur en sport. Of het nou gaat om regionale sportclubs of topsport, wij steunen passie en gedrevenheid.
 
Epke, veel plezier met de Touareg namens het team Van den Brug!