De Volkswagen ID.4 GTX staat klaar voor proefrit!

nieuws

21 juni 2021

Het beste van twee werelden, dat is de Volkswagen ID.4 GTX. Met gemak komen sportiviteit en comfort samen in deze 100% elektrische SUV. GTX is de elektrische opvolging van het alom bekende GTI waarmee menig Volkswagen een flinke dosis peper in de ..... Je snapt wel wat we bedoelen. 

Het mooie nieuws is dat deze gepeperde ID.4 nu bestelbaar is bij Van den Brug én dat we de GTX kunnen laten ervaren met een proefrit! In de week van 28 juni is de Volkswagen proef te rijden in Heerenveen, Sneek en Drachten.

Plan proefrit

GTX

De GTX is de sportiefste van de ID.4 uitvoeringen. Standaard wordt hij geleverd met 299 pk waarmee een begrensde top van 180km/h kan worden gehaald. Van 0 naar 100 doet deze SUV in 6,2 seconden. 

Het rijgedrag is erg goed, hij is voorzien van vierwielaandrijving met een motor op de achter- en de vooras. Standaard aangedreven op de achteras waarbij de motor op de vooras bijspringt indien nodig. Een laag zwaartepunt zorgt voor een mooie, stabiele wegligging met perfect stuurgedrag. Dit wordt bereikt door de accu's in de bodem te plaatsen. Bijkomend voordeel is de ruimte die dit oplevert van binnen.

Uiterlijk zit het onderscheid 'm vooral in de details. Dagrijverlichting die in de honingraat van de bumper is verwerkt en oplichtende X'en aan de achterzijde als je remt. 

Daarnaast krijgt de GTX een zwart dak met achterspoiler waarmee deze uitvoering opvalt ten opzichte van andere ID.4's. Natuurlijk is de GTX rijkelijk voorzien van GTX logo's aan de binnenzijde zodat je niet vergeet in wat voor SUV je onderweg bent.

Volkswagen ID.4 GTX Rechtsachter
Volkswagen ID.4 GTX Front Seats

Meteen bestellen?

Dat kan! Vanaf nu is de Volkswagen ID.4 GTX bestelbaar. Hij heeft een vanafprijs van € 52.190. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs zijn je graag van dienst.

Wacht je liever nog even op een proefrit? Dat kan ook. Vanaf 28 juni hebben we de beschikking over een Volkswagen ID.4 GTX voor proefritten. Plan alvast je proefrit en ervaar hoe sportiviteit en comfort samenkomen. 

Plan je proefrit

De Volkswagen ID.4 GTX wordt voor proefritten gebruikt op meerdere vestigingen. Is de agenda van de vestiging bij jou in de buurt volgepland? Kijk dan eens bij één van de andere dagen/vestigingen. Zo kun je toch een proefrit maken en de ID.4 GTX ervaren.

Op dit moment is het niet meer mogelijk een proefrit te maken

Selecteer de vestiging van je keuze: