De Škoda Karoq is nu bestelbaar bij Van den Brug

nieuws

17 januari 2022

In december zagen we de vernieuwde Karoq al verschijnen. Een feitelijke upgrade voor deze stoere SUV waarmee duidelijk is dat deze Škoda volwassen is geworden. 

Wat meteen in het oog springt is de voorzijde. De Karoq is voorzien van een nieuwe, meer rechtop staande grille en vernieuwde koplampen om het uiterlijk van een echte SUV kracht bij te zetten. Met een vernieuwde bumper is de voorkant compleet. Daarbij is de aerodynamica ook verbeterd wat een lager verbruik als resultaat heeft.

Complete upgrade

Een upgrade is niet compleet zonder de binnenkant mee te nemen. Daar zien we een digitale cockpit voor de bestuurder en een modern infotainmentsysteem dat overal op aansluit. De gebruikte materialen zijn gerecycled en dus gunstig voor het milieu. 

Tenslotte is de Karoq bekend als een ruime auto, en dat verandert niet na de upgrade. Ondanks de compacte afmetingen heb je met de Karoq een ruime SUV tot je beschikking. 

Skoda Karoq Sportsline
Skoda Karoq Stoer Front

Vanaf nu bestelbaar bij Van den Brug

Heb je interesse in de vernieuwde Škoda Karoq? Kom dan langs of maak een afspraak bij Van den Brug voor meer informatie.

Wil je liever even wachten? Dat kan ook. De Škoda Karoq wordt in april verwacht in de showrooms en beschikbaar zijn voor een proefrit.