Karoq my world!

nieuws

01 december 2021

Het zogenaamde kleine broertje van de KODIAQ, de ŠKODA KAROQ, wordt volwassen met een evolutie voor 2022. Een nieuwe uitvoering betekent natuurlijk een aangescherpt uiterlijk, vernieuwingen aan het interieur en een update voor de aandrijflijnen. Bij de KAROQ hebben ze het niet geschuwd hier een innovatieve draai aan te geven.

Van buiten

Om te beginnen zijn de grille en de verlichting voor aangepakt. De grille heeft dezelfde vorm als alle andere ŠKODA modellen en staat meer rechtop waardoor het uiterlijk stoerder wordt. De gespierde bumper doet hierin ook een opvallende duit in het zakje. De verlichting voor is het nieuwe kenmerk van ŠKODA en bestaat uit 4 afzonderlijke lichten. Een mooi detail is de dagrijverlichting die is opgesplitst in 4 delen.

De bumper aan de achterzijde is al net zo gespierd als aan de voorkant en versterkt het stoere uiterlijk van de KAROQ. De achterlichten zijn slanker en zijn voorzien van dynamische effecten. Met een sportieve diffuser en achterspoiler is de aerodynamica van de KAROQ aanzienlijk verbeterd. Dat is goed nieuws voor je portemonnee en het milieu.

Skoda Karoq Stoer Front
Skoda Karoq Vernieuwd Interieur

Naar binnen

Van binnen kun je bij de KAROQ kiezen uit 3 interieurs. De materialen zijn gekozen op basis van de impact op het milieu. Hiervoor zijn gerecyclede materialen gebruikt die tegelijk ook prettig aanvoelen. 

Je zou zeggen dat het inmiddels vanzelfsprekend is, maar ook de KAROQ krijgt een digitale cockpit voorzien van een 8 of 10 inch scherm. Qua connectiviteit voldoet de KAROQ ook aan de laatste eisen waarmee de update van deze SUV compleet is. 

De KAROQ is een echte ŠKODA voorzien van veel ruimte en waarde voor zijn prijs. Tel daar nog eens een lading assistenten bij op die de veiligheid nog verder vergroten en je beschikt over een moderne KAROQ die klaar is voor de toekomst. 

De keuze voor aandrijving is toch wel reuze te noemen met de keuze uit 5 motoren, van een 1.0 liter benzinemotor met turbo tot een 2.0 liter turbodiesel. 

Sportline, sportline, sportline!

Met de aankondiging van de nieuwe KAROQ is meteen ook de ŠKODA KAROQ Sportline aangekondigd. De sportieve en daardoor populaire uitvoering van de SUV. 

De Sportline wordt aangedreven door een 2.0 liter TSI motor in combinatie met een DSG-transmissie en all-wheel drive. 

Zoals het een sportief model betaamt komt deze uitvoering met 20 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen en een driespaaks stuur. 

Skoda Karoq Sportsline