Wietse en Theo bij SEAT Top People Nederland

nieuws

18 maart 2019

Onze verkoopadviseur Wietse en accountmanager Theo stonden zaterdag 16 maart 2019 namens Van den Brug in de Finale van SEAT Top People Nederland. En dat leverde mooie prestaties op. 

Wietse Plutschouw nr 3 van SEAT Nederland

Wie wel eens in de showroom van SEAT Van den Brug in Heerenveen is geweest, kan niet om Wietse Plutschouw heen. Als verkoopadviseur voor dit automerk met Spaans temperament staat hij - tegenwoordig samen met Ralf Zondervan- namelijk klaar voor iedereen die ook maar iets wil weten over een nieuwe SEAT.
Vanuit die context kon deelname aan de landelijke SEAT Top People-competitie niet uitblijven. Na de voorrondes mocht Wietse zaterdag 16 maart in Leusden tijdens een praktijkopdracht aan de jury laten zien hoe hij werkt. Dit is bekroond met geweldig resultaat: Wietse Plutschouw eindigde namelijk op de derde plek. 
 

Theo Bosgra behaalt Top4-notering

Als accountmanager zakelijke markt is Theo Bosgra sinds een jaar dagelijks actief voor Van den Brug Zakelijk. Hierbij zoekt hij met de klant naar mobiliteitsoplossingen vanuit alle merken, producten en diensten van ons autobedrijf, maar kijkt hij ook verder. Zijn deelname aan SEAT Top People in de categorie Accountmanager zag Theo als relatieve nieuwkomer bij SEAT dan ook als een mooie uitdaging. Dat hij in de landlijke finale daarbij een vierde plek behaalt, is natuurlijk geweldig. 

Wietse Pluschouw En Theo Bosgra Werkzaam Bij Vandenbrug

Gewoon bij SEAT Van den Brug

We zijn natuurlijk trots op het complete team van SEAT Van den Brug en de topprestaties van Wietse en Theo tijdens de landelijke finales geven dit een extra gouden randje. En dat maakt iedereen vrolijk. Dus mocht je, zakelijk of prive, op zoek zijn naar een nieuwe auto.. Bij SEAT Van den Brug helpen we je graag op weg.