Maatwerk in de VW Transporters van van der Heide

nieuws

10 juni 2020

Als Van den Brug vinden wij het belangrijk om een goede relatie met onze klanten op te bouwen. Ook voor van der Heide zijn we partner in mobiliteitsgemak. Als aanvulling op het wagenpark was van der Heide op zoek naar een ruime bedrijfswagen die ook op moeilijk begaanbaar terrein goed uit de voeten kan.

In samenwerking met Tjerk Wijbrandi, accountmanager bij Friesland Lease, hebben we vijf mooie en robuuste Volkswagen Transporters geleverd, waarvan de eerste inmiddels zelfs al naar het Verenigd Koninkrijk is gereden.

Over Van der Heide

Van der Heide is marktleider op het gebied van (elektro)technische veiligheid, kathodische bescherming, veiligheidsinspecties maar ook elektrotechnische opleidingen en examendiensten. ‘’Door het vertalen van wettelijke eisen en richtlijnen naar de dagelijkse praktijk zijn we in staat een wezenlijke bijdrage te leveren aan een veilige bedrijfsvoering, reductie van kosten en de continuïteit van primaire processen,’’ zo vertelt Petra Hartmans van de Rijdt – verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij van der Heide. “Iedere collega levert vanuit zijn eigen expertise een waardevolle bijdrage aan een veilige werk- en leefomgeving”.

Overdrachttransportert614motion

De keuze voor de Volkswagen Transporter T6.1 4Motion

Dat veiligheid in alle lagen van de organisatie zichtbaar én voelbaar is, is een gegeven. Daarnaast gaan de medewerkers van van der Heide met grote regelmaat het veld in. Klaas de Jager, verantwoordelijk voor het wagenpark bij van der Heide, vertelt: ‘’Onze medewerkers zijn veel onderweg en rijden jaarlijks tussen de 45.000 en 65.000 kilometer per jaar. Veilig van A naar B is voor ons een must!’’
 
Van der Heide maakte daarom de juiste keuze met een Volkswagen Transporter T6.1 4Motion. Een vierwielaangedreven bus die op zowel verhard als onverhard terrein uitstekend vooruitkomt. Zodra deze Transporter voldoende grip heeft schakelt hij automatisch over op voorwielaandrijving. Hierdoor bespaar je behoorlijk wat brandstof. De Volkswagen Transporter voldoet dan ook aan de nieuwste Euro 6-norm.
 
Achterin zijn de ruime bussen voorzien van een uitgebreide werkplaatsinrichting. Zo is het voor de medewerker mogelijk om een bureau uit te klappen waardoor een mooie volwaardige werkplek ontstaat.

“De Volkswagen Transporters voldoen aan alle wensen van de medewerkers en zien er ook nog eens ontzettend mooi uit. Wat mij betreft was dit een heel interessant traject dat dankzij de fijne samenwerking met van der Heide en Friesland Lease tot een prachtig resultaat heeft geleid,” vertelt mobiliteitsadviseur Theo Bosgra trots.
 
De werkplaatsinrichting achterin de bussen is ingebouwd door Instra, de belettering is verzorgd door Omnimark.

Jouw partner in mobiliteitsgemak

Zakelijke mobiliteit gaat tegenwoordig verder dan de keuze voor één passende oplossing. Wij zijn voor jouw als ondernemer aanspreekpunt en sparringpartner wanneer het gaat om mobiliteit. Onze collega’s Theo Bosgra en Erik Arendz bieden onafhankelijk advies en innovatieve oplossingen voor je wagenpark. Lees meer over de mobiliteitsoplossingen van Van den Brug Zakelijk.